حمید ملانوری، امروز پنج شنبه سوم تیرماه در ستاد توسعه خاوران با بیان اینکه این سرمایه گذاریها در
بخشهای معدنی، صنعتی و گردشگری استان خواهد بود، گفت: ورود این تیمها به استان از نتایج راه اندازی ستاد توسعه خاوران است و انتظار میرود سایر مدیران هم برای رسیدن به نتایج مطلوب در این بخش ها ، پیگیر امور باشند.
به گزارش ایسنا، وی رونق بخش معادن، صنایع و گردشگری را در گرو تامین زیرساختها عنوان کرد و افزود: اگر برای تامین زیرساخت ها، بخش دولتی و یا بخش خصوصی تعهد میدهد ، باید مدیران مربوطه تا زمانی که مشکل حل میشود، آن تعهدات را پیگیری کنند.
استاندار خراسان جنوبی بر رفع موانع پیشرو سرمایه گذاران استاندار تاکید کرد و ادامه داد: پشتیبانی و حمایت از سرمایه گذاران، زمانی معنا پیدا میکند که سرمایه گذار در روند کار ، معطل نشود و در ۲ هفته به نتیجه رسد.
ملانوری از سرمایه گذارانی که برای ساخت بیمارستان و زائرسرا در طبس تلاش میکنند و هم چنین از مدیر منطقه ویژه اقتصادی که از نجمه خدمتی؛ تیرانداز ملی پوش استان حمایت مالی میکند نیز قدردانی کرد.
وی بیان کرد: براساس ضابطهای که در دستورالعمل ستاد توسعه خاوران قید شده، موارد باید دنبال شود و کاری که انجام شده، ارزشمند است بنابراین باید تا دو هفته آینده هر طرحی توسط کارگروه امور زیربنایی ستاد تایید شد در جلسه قابل اجرا عنوان شود و مابقی از فهرست حذف شوند.
ملانوری اظهار کرد: از ۱۰۱ طرح مذکور ۴۰ طرح که در شهرکها و نواحی صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی شناسایی شده، تمامی استعلامها را دارند و برای سایر طرحها باید استعلام اخذ شود.
وی گفت: در مدتی که ستاد توسعه خاوران تشکیل شده، اتفاقات خوبی رقم خورده است که در ادامه این حرکتها با گذشت یک دوره زمانی کارشناسی و بررسی ورود سرمایهگذار حتما شاهد اتفاقات خوبی در حوزه سرمایهگذاریهای اقتصادی استان در بخشهای مختلف خواهیم بود، این روند البته مقداری زمانبر خواهد بود تا در ریل درستی قرار بگیرد.
استاندار خراسان جنوبی افزود: تاکنون ۱۰۱ طرح سرمایهگذاری در استان شناسایی شده و مهم این است که اگر هر کدام از این طرحها را به دست سرمایهگذار بسپاریم وی معطل یا سردرگم نشود و بدون دغدغه کار را آغاز کند.
وی بیان کرد: در برخی جلسات با مسوولان کشوری خیلی از افراد اطلاعات استان را ندارند در حالی که خراسان جنوبی در حوزههای اقتصادی کشور فعالیتهای بزرگی دارد و نشان میدهد در حوزه اطلاعرسانی و تبلیغی زیاد کار نشده و باید تقویت شود.
ملانوری با اشاره به مصوبات ستاد توسعه خاوران تاکید کرد: اگر میخواهیم معادن فعال شود و صنعت، گردشگری و سایر حوزهها رونق بگیرد ابتدا باید زیرساختها را حل کرد، دستگاههایی که قول میدهند پای تعهدات خود بایستند و مصوبات را به طور جدی پیگیری و انجام دهند.
وی اظهار کرد: برای مصوبات ستاد توسعه خاوران باید ممارست و جدیت در پیگیری مصوبات مدنظر قرار بگیرد تا به نتیجه مطلوب برسد.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به مصوبه ایجاد زیرساختهای ارتباطی در معادن زغالسنگ طبس، تصریح کرد: ارزش ارتباطات در معادن بسیار بالا است لذا ارزش دارد که با مشارکت فعالان همان حوزه این مشکل حل شود.
وی گفت: اگر همه امکانات، تجهیزات و اعتبارات را خرج فعال کردن بخش خصوصی کنیم منابع همین بخش مشکلات و مسایل استان را حل خواهد کرد لذا باید مسیر را هموار کنیم تا بخش خصوصی فعالیتهای خود را توسعه دهد.
ملانوری با تاکید بر اینکه شالوده و اساس سیاستهای اقتصاد مقاومتی، مردمی کردن اقتصاد است، بیان کرد: فعال کردن بخش خصوصی همان مردمی کردن اقتصاد و اقتصاد را بر پایه منابع مردمی و خصوص فعال کردن است.
وی با بیان اینکه در حوزه معادن و صنعت چند کار بزرگ در استان شروع شده است گفت: جلسات متعددی در این خصوص برگزار و موضوعاتی مطرح شده که باید به طور جدی مسایل دنبال و رصد شود.
وی ادامه داد: شرکت گُهرزمین از شرکتهای بزرگ معدنی کشور و دارای سرمایه نقدی بالا و توان تخصصی است که قرار شد در قالب اکتشافات معدنی و سرمایهگذاری در حوزه معدن با مشارکت سایر شرکتها ورود کنند و از این طریق معادن استان فعال شود و در کنار آن واحدهای صنعتی بزرگ راهاندازی شود.
ملانوری گفت: موضوعاتی که در ستاد توسعه خاوران مطرح میکنیم به طور مستمر در سطح ملی و استانی پیگیری میشود بنابراین دستگاههای اجرایی نباید آن را رها کنند بلکه باید پیگیری جدی داشته باشند.
وی افزود: درخصوص سرمایهگذاری در زمینه سنگهای قیمتی و فرآوری محصولات کشاورزی از جمله زرشک نیز پیگیری انجام شده و بهزودی سرمایهگذارانی ورود میکنند.
وی بیان کرد: حدود ۲۰۰ ایده دانشآموزی توسط دانشآموزان استان ارائه شده است که باید در ستاد توسعه خاوران مطرح و مورد حمایت قرار گیرد و هنر ما باید فعال کردن دانشآموزان باشد.
استاندار خراسان جنوبی به برگزاری انتخابات ۲۸ خرداد اشاره کرد و گفت: همزمان با دهه کرامت بار دیگر افتخار بسیار بزرگ در کشور به نام ملت ایران ثبت شد و در این افتخارآفرینی که برگزاری یک انتخابات بسیار با شکوه است، نقش استان خراسان جنوبی و مردم بسیار پررنگ بود.
وی اظهار کرد: خراسان جنوبی رتبه اول کشور از نظر مشارکت در انتخابات با ۷۴.۲ درصد را کسب کرد که نشان از حضور، آگاهی، بصیرت، درک، موقعیتشناسی و روان شناسی خوب مردم این سرزمین دارد و از این بابت از مردم قدردانی میکنیم.
ملانوری افزود: همچنین تلاش همه کسانی که با توجه به شیوع ویروس کرونا به هر نحو در اجرای انتخابات همکاری کردند و با حضور خود سبب شدند این افتخار نصیب استان شود و انتخابات باشکوه در کمال صحت، سلامت و امنیت برگزار شود، قابل قدردانی است.
وی گفت: آنچه در ستاد توسعه خاوران به عنوان محور و اساس کار مورد تاکید ما است، شعار سال و سیاستهایی است که میتواند مسایل و مشکلات اساسی کشور که در راس آن مسایل معیشتی، اقتصادی و وابستگیهای آن است را پوشش دهد.
وی تاکید کرد: اگر قرار است این مسایل حل شود در مرحله اول چیزی جز رسیدن به بحثهای اقتصادی خانوادهها و جامعه نیست که میتواند سبب توسعه شده و مشکلات را حل کند.
استاندار خراسان جنوبی افزود: بارها اشاره کردیم خراسان جنوبی یکی از استانهای ویژه و برتر کشور از لحاظ داشتن ذخایر متعدد است بنابراین این منابع با تدبیر، هوشمندی، برنامهریزی و مدیریت و البته تلاش مستمر و جدی میتواند گامهای بلندی برای توسعه و رفع نیازهای مردم ایجاد کند.
وی بیان کرد: در این خصوص شناسایی فرصتها به معنای واقعی، معرفی و اطلاعرسانی و تبلیغ، جذب سرمایهگذار، پشتیبانی و مانعزدایی بسیار مهم است.
ملانوری با تاکید بر اینکه باید از طرحها و ایدههای نوآورانه دانشآموزان استان حمایت شود، یادآور شد: تعدادی از دانشآموزان دارای استعدادهای بسیار خوبی هستند که میتوان از این اختراعها یا ایدهها استفاده کرد.
انتهای پیام
نظرات