سیدمصطفی موسوی در جمع خبرنگاران، با تشریح اهمیت حضور شهدا در پارک ها و بوستان های کشور برای جلای روح مردم و زنده ماندن اهداف شهدا در ذهن نسل جوان و نوجوان افزود: پنج سال پیش دو تن از شهدای گلگون کفن گمنام این سرزمین در یکی از بوستانهای شیرین سو آرام گرفتند تا آرمان های شهدا در جای جای این شهر تبدیل به فرهنگ شود.
وی ادامه داد: نیروهای شهرداری شیرین سو براساس وظیفه خود و نیز ادای دین به شهدای عزیز طراحی و ساخت المان آنها را آغاز کرد که پس از گذشت حدود یک سال کار آن به اتمام رسید.
موسوی همچنین به لزوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت زد و اضافه کرد: محل دفن این شهدای گمنام نیز به بوستان بزرگی تبدیل شده است که علاوه بر افزایش سرانه فضای سبز شهری، برنامه های فرهنگی و تربیتی نیز در این مکان برگزار می شود.
وی با بیان اینکه وجود المان های شهدای در شهرها نقش زیادی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دارد و این عزیزان نمادهای فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند، ادامه داد: همزمان با رونمایی از المان شهدای گمنام، نخستین یادواره شهدای گمنام در شهر شیرین سو نیز در خور شأن شهدای عزیز برگزار خواهد شد.
موسوی با تأکید بر سرلوحه قرار دادن راه شهیدان اظهار کرد: اگر بخواهیم در عمل به یاد شهدا باشیم باید به وصایای آنها مراجعه کنیم که با چه هدفی از ارزشمندترین دارایی های خود که همان جان شیرین است، گذشتند و ما باید همواره راه آنها را ادامه داده و مقام و جایگاه آنها را ارج نهیم.
به گزارش ایسنا؛ نخستین یادواره شهدای گمنام شیرین سو پنجشنبه هفته جاری از ساعت ۱۸ تا ۲۰ در بوستان شهدای گمنام شهر شیرین سو برگزار خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات