• شنبه / ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1400032921841
  • منبع : صندوق نوآوری و شکوفایی

ساخت سامانه‌های مانیتورینگ و کنترل هوشمند شرایط محیطی در کشور

ساخت سامانه‌های مانیتورینگ و کنترل هوشمند شرایط محیطی در کشور

یک شرکت دانش‌بنیان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به طراحی و ساخت سامانه‌های مانیتورینگ و کنترل آن‌ها در کشور شد.

به گزارش ایسنا، مهندس مجتبی ایزدی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در مورد محصولات شرکت گفت: شرکت ما از سال ۱۳۸۲ فعالیت خود را در پارک علم و فناوری یزد در زمینه طراحی و ساخت سامانه‌های مانیتورینگ و کنترل آن‌ها آغاز کرد و موفق به طراحی و ساخت سامانه‌های (BMS) و (EMS) مانیتورینگ شده است. ما بعد از عضویت در پارک علم و فناوری، با حمایت صندوق نوآوری به عنوان شرکت دانش‌بنیان معرفی شدیم. 

وی درباره محصول تولید شده در این شرکت نیز گفت: سامانه‌های مانیتورینگ این قابلیت را دارد که کارهای مانیتور همه سیستم‌های کارخانه‌های داروسازی را انجام دهد. البته شرکت ما به طور کلی در حوزه‌های بهداشت، درمان، کارخانه‌های داروسازی و مراکز مخابراتی (Data Center) فعالیت می‌کند. در حال حاضر ۹۶ پایگاه سازمان انتقال و حدود ۶۰ کارخانه‌ داروسازی در کشور توسط سیستم های شرکت مانیتور و کنترل می‌شود. همچنین در حوزه دیتاسنترهای بانکی نیز بانک‌های ملت، تجارت، انصار و مسکن از طریق مانیتورینگ کنترل می‌شوند. 

مدیرعامل این دانش بنیان، این شرکت را از بزرگترین سامانه‌های یکپارچه کشوری BMS و EMS دانست و بیان‌ کرد: ۴۰۰ شرکت، سازمان دولتی و خصوصی از مشتریان ما هستند. ما حدود ۵۰ سنسور در ۸۰ شهر کشور نصب و راه ‌اندازی کرده‌ایم. 

ایزدی در ادامه به تسهیلات دریافتی این شرکت از صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره کرد و گفت: تنوع تسهیلات صندوق نوآوری برای ما خوب بوده است؛ چرا که توانستیم با کمک صندوق محصولات خود را توسعه دهیم و این حمایت موجب شد تا در نمونه‌سازی با توجه به حساسیت‌هایی که وجود دارد، با مشکل مواجه نشویم.

وی در مورد اینکه تولید محصولات مانیتورینگ چه میزان موجب اشتغالزایی در این شرکت شده است، اظهار کرد: تولید این محصولات موجب اشتغالزایی حدود ۴۵ نفر به صورت مستقیم و حدود ۳۰ نفر به صورت غیرمستقیم در کارگاه‌های الکترونیکی شده و جالب است که در شرایط کرونا که برخی شرکت ها کوچک شدند، شرکت ما گسترش پیدا کرد؛ چرا که سیستم مانیتورینگ جدی‌تر عمل کرد. 

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در مورد رقابت و برابری محصول تولیدی شرکت با نمونه‌های مشابه داخلی و خارجی نیز گفت: امروز متاسفانه پیمانکارانی که در حال ساخت کارخانه داروسازی هستند، با توجه به درصد فاکتوری که دریافت می‌کنند، علاقه‌مند خریداری محصول خارجی با قیمت بالا هستند تا پورسانت خود را دریافت کنند، در حالی که قیمت محصول ما یک چهارم مشابه خارجی است. 

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، ایزدی درباره چشم‌انداز صادراتی این شرکت نیز گفت: صادرات از اهداف اصلی ما در سال جاری است که امیدواریم با حمایت صندوق نوآوری بتوانیم محصول خود را به یکی از کشورهای همسایه صادر کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha