• پنجشنبه / ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۲:۳۹
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1400032720091

رئیس دانشگاه صنعتی قم تاکید کرد

رئیس جمهور آینده از نعمت جوانی کشور استفاده کند

رئیس جمهور آینده از نعمت جوانی کشور استفاده کند

ایسنا/قم رئیس دانشگاه صنعتی قم گفت: زمانی که نظام شایسته سالاری جایگزین مدیریت اتوبوسی شود، اگر جوانان هم در راس وزارت خانه ها قرار بگیرند یکسری از افراد با تجربه هستند که تصمیم درست را به تصمیم گیران جوان منتقل کنند.

جلال رضائی نور، رئیس دانشگاه صنعتی قم، در گفت وگو با ایسنا در خصوص انتخابات فردا عنوان کرد: سرمایه هر نظام و کشوری اعتماد عمومی و مشارکت مردم است که از این اعتماد عمومی تحت عنوان سرمایه اجتماعی یاد می‌شود که درهمه سطوح اعم از کشوری، استانی و سازمانی نیز این سرمایه اجتماعی مطرح است و بالا بودن میزان این سرمایه، یک شاخص مثبت برای آن نظام مدیریتی محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: بالا رفتن میزان مشارکت مردم بر روی کیفیت انتخابات و نتیجه آن تاثیر می‌گذارد و زمانی هم که خود کاندیدا می بینند میزان مشارکت مردم بالا است، انگیزه بیشتری پیدا می‎کنند و می‌دانند که مخاطبین با دقت آن را انتخاب کرده اند.

وی افزود: اگر گوشه‌ای بنشینیم، پای صندوق رای نرویم و کاندیدا را به چالش نکشیم باعث می شود در آینده نتوانیم انتظارات خود را بروز دهیم؛ زیرا هرچه مشارکت بیشتر باشد بیشتر می‌توانیم انتظار پاسخگویی بهتر داشته باشیم.

رضائی نور با اشاره به اینکه کشور ما یکی از جوان ترین  کشورهای دنیا است که این امر یک  موهبت الهی است، بیان کرد: باید قدر این موهبت الهی را بدانیم؛ زیرا پتانسیل جوانی یک  پتانسیل مثبت و موثر است و ارزش بالایی برای جامعه محسوب می شود و باید به این نکته نیز دقت داشته باشیم که این جمعیت جوان همیشه جوان نمی مانند و حدود 30 سال بعد با پدیده کهنسالی مواجهه می‌شویم.

وی با بیان اینکه در وهله اول باید جوانان در انتخابات مشارکت کنند و در وهله دوم نیز مسئولین جامعه باید از این پتانسیل به نحو احسن استفاده کنند، ادامه داد: الان فرصت این  است که بتوانیم ساختار کشور را تقویت کنیم و محصولات و خدمات دانش بنیان را توسعه بدهیم؛ زیرا زمانی که زیر ساخت‌های کسب و کار یک کشور به سمت محصولات و خدمات دانش بنیان برود خیلی وابستگی به سن پیدا نمی‌کند و مسئولین باید هرچه سریع تر تمهیداتی را بیاندیشند تا بتوانیم سریع تر از این پتانسیل استفاده کنیم.

وی با تاکید براینکه باید الان بکاریم تا در آینده درو کنیم، اظهارکرد: در انتخابات نیز ابتدا باید جوانان را برای مشارکت بطلبیم و بعد هم به آنان اعتماد کنیم و به آن‌ها اختیار عمل بدهیم که بتوانند محیط پیرامون خود را تحت تاثیر قرار بدهند.

وی با اشاره به اینکه رهبری نیز به بحث دولت جوان و انقلاب تاکید داشتند، بیان کرد: انشالله دولت آینده بتواند از ظرفیت جوانان به نحو احسن استفاده کنند تا بتوانیم تحولی شگرف را در جامعه رقم بزنیم.

 وی اظهار کرد: در حال حاضر در دنیا سن کابینه و رئیس جمهور به بازه 30 تا 40 سال رسیده است و این بازه سنی که به عنوان جوان از آن یاد می‎کنند برهه ای است که فرد پختگی لازم را پیدا کرده است؛ اما در کشور ما متوسط سن مدیران بین 40 تا 50 سال است و این عدد می تواند پایین تر بیاید و این چیزی است که دنیا به آن اعتماد کرده است.

رئیس دانشگاه صنعتی قم با اشاره به اینکه باید کمک کنیم که نظام مدیریتی کشور اصلاح شود، بیان کرد: مشکلی که در کشور ما وجود دارد این است که مدیران لایه های بالا با تغییر دولت ها تغییر می کنند؛ اما مدیران لایه عملیاتی به دلیل اینکه در جریان همه جزئیات هستند کمترین  تغییر را دارند.

وی با تاکید بر اینکه تجربه چیزی نیست که بتوان به آسانی آن را نادیده گرفت، خاطر نشان کرد: زمانی که نظام شایسته سالاری جایگزین مدیریت اتوبوسی شود، اگر جوانان هم در راس وزارت خانه ها قرار بگیرند یکسری از افراد با تجربه هستند که تصمیم درست را به تصمیم گیران جوان منتقل کنند.

وی با بیان اینکه اگر نظام مدیریتی درست باشد جوانان نیز انگیزه می‌گیرند، اظهار کرد: مدیرکل ها و وزرا به دلیل مشغله های زیاد به صورت دائم در جلسات و ماموریت هستند  که این امر نیازمند داشتن پتانسیل جسمی است.

وی خاطر نشان کرد: می‌توان از افراد با تجربه در پست‌های مشاوره ای استفاده کرد تا مدیرانی جوان با پتانسیل بالا همراه با مشاورانی خوب داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha