• چهارشنبه / ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۸:۲۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1400032619690
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

مدیرکل اطلاعات آذربایجان غربی خبرداد

شناسایی و انهدام گروه های اخلالگر انتخابات درمرزهای آذربایجان غربی

شناسایی و انهدام گروه های اخلالگر انتخابات درمرزهای آذربایجان غربی

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل اطلاعات آذربایجان غربی از شناسایی گروه های معاند اخلالگر در انتخابات ۱۴۰۰ در مرزهای استان خبر داد.

مدیرکل اطلاعات آذربایجان غربی چهارشنبه ۲۶ خرداد در دیدار با مدیران سازمان‌های مردم نهاد آذربایجان غربی افزود: این گروه معاند مجهز به سلاح قصد خرابکاری در انتخابات را داشتند که توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) شناسایی و منهدم شدند،
وی با تاکید بر مشارکت حداکثری در پای صندوق‌های رأی عنوان کرد: رسانه‌ها و سازمان‌های مردم نهاد باید با حرفه‌ای گرایی، در چارچوب قانون، اطلاع‌رسانی صحیح و توجه به نیازهای مخاطبان زمینه‌ساز تحقق مشارکت حداکثری مردم در انتخابات باشند.
مدیرکل اطلاعات آذربایجان غربی اشرافیت، پیشگیری، هشداردهی و اقدام را از وظایف دستگاه امنیتی در مسائل مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و… ذکر کرد و افزود: نگاه دستگاه امنیتی به سازمان‌های مردم نهاد نیز ناشی از این وظایف اشرافیت، پیشگیری و هشداردهی است و برخورد در آخرین مرحله کار قرار دارد.
وی حوزه کاری سازمان‌های مردم نهاد را حوزه نرم دانست و اظهار کرد: آذربایجان غربی به دلیل هم مرزی با سه کشور خارجی، دارا بودن ۶ گمرک و ظرفیت‌های بیشمار مرزی با مسائل و مشکلات زیادی در حوزه‌های محیط زیست، اعتیاد، بیکاری و… مواجه است و سازمان‌های مردم نهاد می‌توانند با ورود تخصصی و کارشناسی به این حوزه‌ها زمینه حل بسیاری از مشکلات را فراهم کنند.
۳۰ مورد هشداردهی دستگاه امنیتی در حوزه‌های مختلف به ادارات و مسئولان آذربایجان غربی
مدیرکل اطلاعات آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه سازمان‌های مردم نهاد و سمن‌ها به عنوان تشکیلات مهم و فعال مردمی در حوزه‌های مختلف اجتماعی باید مورد حمایت قرار گیرند، افزود: شما سازمان‌های مردم نهاد به عنوان بخش مهمی از پازل کشور هستید که باید با هوشیاری، حضور دقیق و تخصصی در حوزه آسیب‌های اجتماعی، محیط زیست و… نیم نگاهی نیز به توطئه‌ها دشمنان برای استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد برای رصد اطلاعاتی کشور نیز داشته باشید.
مدیرکل اطلاعات آذربایجان غربی با بیان اینکه بیش از ۳۰ مورد هشداردهی از سوی دستگاه امنیتی در حوزه‌های مختلف از جمله نان، برق، آب، مسائل اجتماعی، بیکاری، مرغ، مشکلات سرمایه گذاری و آسیب‌های اجتماعی در طول ۸۶ روز سال جاری به دستگاه‌های اجرایی و … داده شده است، گفت: باید ریشه بسیاری از آسیب‌های اجتماعی و فسادها در همان مبدا شناسایی و خشکانده شود، در کنار این وظیفه کلان دستگاه امنیتی سازمان‌های مردم نهاد نیز می‌تواند همکاری‌های خوبی در این زمینه داشته باشند.

کشف یک تن و ۱۰۰ کیلوگرم هروئین توسط سربلزان گمنام امام زمان در استان
وی از کشف یک تن و ۱۰۰ کیلوگرم هروئین، مقادیر زیادی مروفین و پیش سازهای مواد مخدر با تناژ بالا در طول ۸۶ روز گذشته توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در استان خبر داد و گفت: اگر این مواد مخدر به صورت خرد در سطح جامعه توزیع می‌شد باید منتظر عواقب وخیم آن در جامعه بودیم که با هوشیاری سربازان گمنام مقادیر زیادی مواد مخدر کشف شده که در کنار تشدید مقابله و مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر در استان نیم نگاهی نیز به تولید مواد مخدر در استان نیز داریم و کارهای اطلاعاتی خوبی در این زمینه در حال انجام است.
مدیرکل اطلاعات آذربایجان غربی با بیان اینکه اعتیاد، بیکاری، محیط زیست از مهمترین آسیب‌های اجتماعی جامعه است که سازمان‌های مردم نهاد با ظرفیت و پتانسیل‌هایی دارند می‌توانند نقش مهمی در مقابله و پیشگیری این آسیب‌های اجتماعی داشته باشند.
سازمان‌های مردم نهاد نقش مهمی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دارند
وی با اشاره به انجام بیش از ۱۰۰ دیدار با اقشار و گروه‌های مختلف جامعه از سوی دستگاه امنیتی در ماه‌های اخیر از جمله دیدار با دارویش اهل حق، رهبران اقلیت‌های دینی در استان، مدیران و مسئولان در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و… گفت: در نتیجه این تعامل و دیدارهای سازنده اقدامات خوبی در حوزه مختلف انجام و منجر به نتیجه شده است.
مدیرکل اطلاعات آذربایجان غربی با بیان اینکه آذربایجان غربی تنها استان خروجی در بحث قاچاق انسان، ترانزیت مواد مخدر در کشور به شمار می‌رود که این موارد زمینه ایجاد اشتغال‌های نامشروع را فراهم کرده است، افزود: سازمان‌های مردم نهاد، دولت و حاکمیت باید به این موارد توجه داشته و بهره برداری اصولی برای مدیریت این چالش‌ها را انجام دهد.
وی در خصوص ایجاد حوزه‌های درآمدی و مالی برای سازمان‌های مردم نهاد نیز گفت: شهرداری‌ها بیش از ۱۴۲ مورد از لحظه تولد تا فوت به شهروندان خدمات ارائه می‌دهند، بخشی از ظرفیت شهرداری‌ها برای ارائه خدمات رایگان به دستگاه‌های اجرایی صرف می‌شود این موضوع پتانسیل مهمی است که می‌تواند از طریق سازمان‌های مردم نهاد صورت گیرد.

سید هادی طباطبابی، مدیرکل فرهنگی اجتماعی استانداری آذربایجان‌غربی نیز در این دیدار با بیان اینکه سازمان‌های مردم نهاد این استان در راستای ایجاد هم‌افزایی و تخصصی شدن، شبکه‌سازی می‌شود، گفت: در حال حاضر سازمان‌های مردم نهاد با اهداف مشترک زیادی در استان وجود دارند که از نهادها و دستگاه‌های مختلف مجوز فعالیت دارند و به صورت موازی و همسو حرکت و فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه ایجاد خانه تشکل‌ها و شبکه‌سازی سازمان‌های مردم نهاد از اهداف ماست و بعد از شبکه‌سازی تشکل‌ها، این سازمان‌ها در قالب شبکه‌های سازمان‌های مردم نهاد در خانه تشکل‌ها فعالیت خواهند کرد گفت: هم اکنون ۶۰۰ سازمان مردم نهاد در استان مجوز فعالیت دارند که متأسفانه بخشی از آنها غیرفعال هستند.
سازمانهای مردم نهاد آذربایجان غربی تخصصی می‌شوند
وی از سازمان‌های مردم نهاد به عنوان بازوی توانمند و حلقه اتصال حاکمیت با مردم عنوان کرد و گفت: سازمان‌های مردم نهاد در بحث کرونا به‌خوبی به وظیفه خود عمل کرده و نشان دادند که در زمان نیاز می‌توانند به خوبی به یاری سیستم حاکمیتی بیایند و برای استقرار مطلوب برنامه‌ها کمک کنند.
وی در ادامه بر ضرورت ساماندهی مؤسسات خیریه اشاره کرد و اظهار کرد: نداشتن شفافیت برخی از مجموعه‌های خیریه باعث از بین رفتن اعتماد عمومی می‌شود از اینرو سازمان‌های مردم نهادی که در زمینه‌های خیریه فعالیت دارند باید ساماندهی شوند.
برگزاری دوره آموزشی در خصوص افزایش توانمندی سازمان‌های مردم نهاد در مدیریت بحران و مقابله با آتش‌سوزی، راه‌اندازی پایگاه اطلاع رسانی سازمان‌های مردم نهاد از برنامه‌هایی بود که مدیرکل فرهنگی اجتماعی استانداری آذربایجان غربی در این جلسه به آن اشاره کرد.
طباطبایی از ایجاد سازمان‌های مردم نهاد در حوزه دخانیات، متکدیان، سلامت از جمله ایدز در استان خبر داد و گفت: تخصصی کردن فعالیت سازمان‌های مردم نهاد مهمترین اولویت دفتر فرهنگی اجتماعی استانداری آذربایجان‌غربی در سالجاری است.
به گزارش ایسنا، در این نشست مدیران سازمان‌های مردم نهاد به مسائل و مشکلات استان از جمله اعتیاد، موادمخدر، حاشیه نشینی، نبود مرکز تخصصی سالمندان، حقوق شهروندی، رشد قارچ وار سازمان‌های مردم نهاد، امنیتی شدن و فضای شکننده کار رسانه‌ای در مناطق حاشیه نشین برای پوشش آسیب‌های این مناطق، لزوم مانع زدایی برای فعالیت سمن‌ها، بروکراسی پیچیده اداری برای فعالیت سازمان‌های مردم نهاد و نیز حوزه ورزش و جوانان اشاره و خواستار زمینه سازی برای حل این مشکلات شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha