• چهارشنبه / ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ / ۰۷:۵۲
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1400032618986
  • خبرنگار : 90111

دشان: برنده فینال زودرس شدیم

دشان: برنده فینال زودرس شدیم

سرمربی تیم ملی فوتبال فرانسه از پیروزی برابر آلمان بسیار خوشحال است و آن را به پیروزی در فینال زودرس یورو 2020 تشبیه کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از کانال M6، تیم ملی فوتبال فرانسه در دیدار برابر آلمان با گل به خودی مت هوملس به پیروزی دست پیدا کرد.

دیدیه دشان از پیروزی در این بازی خوشحال است. او در نشست خبری بعد از بازی گفت: یک بازی بزرگ را برابر یک تیم بسیار قوی به نمایش گذاشتیم. به خوبی از قدرت تیمم در بازی های بزرگ آگاه هستم. می توانستیم در نیمه نخست بهتر ظاهر شویم. توانایی زدن گل دوم را هم داشتیم. در نیمه دوم اذیت نشدیم با این حال بازی سختی را تجربه کردیم و این طبیعی بود.

او ادامه داد: این بازی نخست ما بود اما شبیه به یک فینال زودرس بود. کسب سه امتیاز این بازی بسیار مهم بود و قطعا در ادامه به ما بسیار کمک خواهد کرد. ما یک تیم هستیم و می توانیم در شرایط سخت به خوبی ایستادگی کنیم و با بستن فضاها اجازه خودنمایی را به حریف ندهیم. بازیکنانی در اختیار دارم که انضباط و تمرکز لازم را در میدان دارند و آنگونه که دوست دارم بازی می کنند.

دشان در پایان گفت: یک سال و نیم است که منتظر چنین لحظه ای هستیم. بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم. هنوز در اول راه هستیم. تیم بازی سزاوارانه ای را به نمایش گذاشت و شایسته این پیروزی بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha