• دوشنبه / ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۱:۵۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400032417409
  • خبرنگار : 71610

فشار ریاض برای بازگرداندن دولت دست نشانده‌اش به عدن

فشار ریاض برای بازگرداندن دولت دست نشانده‌اش به عدن

منابع مطلع از افزایش فشارهای عربستان سعودی برای بازگرداندن اعضای دولت دست نشانده ریاض به عدن یمن پرده برداشت.

به گزارش ایسنا، العربی الجدید اعلام کرد که عربستان سعودی فشارهایش برای بازگرداندن اعضای دولت مستعفی یمن به عدن پس از گذشت حدود سه ماه از ترک این شهر و رفتن به ریاض افزایش داده است.

در همین حال، یک منبع در دولت مستعفی یمن به العربی الجدید گفت که قرار است پس از تضمین های داده شده توسط ریاض برخی اعضای دولت امروز (دوشنبه) به عدن بازگردند و ماموریت‌شان را ازسر بگیرند.

این منبع همچنین اعلام کرد که معین عبد الملک، نخست‌وزیر دولت مستعفی یمن نیز طی روزهای آتی و پس از ورود وزیران کابینه‌اش به عدن باز خواهد گشت.

تظاهرات‌ کنندگان در جنوب یمن اواخر اسفند گذشته در ادامه اعتراضات خود به دولت مستعفی این کشور به ریاست «عبدربه منصور هادی» که بندر «عدن» را مرکز دولت خود قرار داده بود، کاخ «معاشیق» در این بندر را که مقر کابینه آنها بود را محاصره کرده و اعضای این دولت را مجبور به فرار به ریاض کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha