• دوشنبه / ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۰:۱۲
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400032417252
  • خبرنگار : 30054

مودم همراه چیست؟

مودم همراه چیست؟

امروزه مودم همراه طرفداران زیادی پیدا کرده است. با اینکه تلفن‌های همراه قادرند به اینترنت متصل شده و آن را با دستگاه‌های پیرامون خود به اشتراک بگذارند اما همچنان بازار خرید مودم همراه داغ است.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام وب سایت برقچی، اینترنت یکی از ضروریات زندگی امروزی است که به ندرت می‌توان کسی را یافت که با آن سر و کار نداشته باشد. به همین دلیل شرکت‌های تولید کننده، انواع مختلف مودم را وارد بازار نموده‌اند که مودم همراه یکی از آنها است.

در این متن می‌خواهیم به معرفی مودم همراه یا به نوعی مودم 4g پرداخته و نکات لازم برای خرید آنها را بررسی کنیم.

مودم همراه چیست؟

مودم همراه یا مودم جیبی همانطور که از نامش پیداست، مودمی کوچک و قابل حمل است. این مودم ها به وسیله سیم کارت کار می‌کنند. یعنی شما باید سیم کارت یکی از اپراتورها را درون این نوع از مودم ها قرار دهید.مودم همراه می‌تواند اینترنت را بین چندین کاربر و وسیله مختلف، به اشتراک بگذارد.

مودم های همراه به دلیل داشتن قابلیت حمل و کوچک بودن می‌توانند جای مودم های ADSL را نیز بگیرند. برای استفاده از این مودم ها کافی است یک سیم کارت را شارژ کنید یا برای آن بسته اینترنت همراه تهیه کنید. سپس سیمکارت را داخل مودم همراه قرار دهید. پوشش دهی اینترنت نیز کاملا وابسته به پوشش دهی اپراتور سیم کارت شما دارد.

مودم های همراه دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام مزیت های خاص خودشان را دارند. برای مثال نوع شارژی یا نوع دانگل. نوع اول همانطور که از اسمش پیداست با استفاده از یک کابل مخصوص شارژ می‌شود. مودم همراه شارژی تا زمانی که شارژ داشته باشد بدون هیچ مشکلی برای شما کار خواهد کرد. اما نوع دوم، مودم همراه دانگل است.مودم همراه دانگل با استفاده از درگاه USB کار می‌کند؛ شما باید این نوع از مودم های همراه را در پورت USB پاور بانک یا لپ تاپ قرار دهید.

نکته منفی مودم همراه دانگل در این است که باید آن را به پاور بانک یا لپ تاپ متصل کنید. همین موضوع باعث می‌شود تا شما مجبور به حمل وسیله دیگری نیز باشید. از  طرفی مودم همراه دانگل مدت زمان بیشتر می‌تواند برای شما کار کند؛ چرا که با استفاده از پاور بانک یا لپ تاپ، مصرف باتری مودم، آهسته تر خواهد بود. اما نکته مثبت درباره مودم همراه شارژی این است که شما نیازی به همراه داشتن وسیله دیگری ندارید.

مزایای استفاده از مودم همراه

استفاده از مودم همراه مزایایی دارد که تا این اندازه طرفداران این مودم‌ها زیاد شده است. با استفاده از مودم سیم کارت خور قابلیت استفاده از اینترنت نسل جدید که همان اینترنت 4G یا 5G هستند برای تمامی دستگاه‌ها فراهم می‌شود حتی دستگاه‌هایی که از اینترنت نسل جدید پشتیبانی نمی‌کنند. به عبارت دیگر اگر یک تلفن همراه قدیمی که هنوز از اینترنت 4G پشتیبانی نمی‌کند، با اتصال به یک مودم سیم کارت خور از طریق وای فای می‌تواند به اینترنت نسل جدید متصل شده و از سرعت و کیفیت آن بهره‌مند شود.

علاوه بر این، برخی از مودم‌های همراه دارای چندین پورت و امکان اتصال به حافظه جانبی هستند. از این رو می‌توان از این مودم‌ها به عنوان یک حافظه جانبی همراه نیز استفاده نمود.

یکی از مشکلات بزرگی که در هنگام استفاده از دیتای تلفن همراه پیش خواهد آمد تخلیه سریع شارژ باتری تلفن همراه است که با استفاده از مودم همراه این مشکل به تاخیر خواهد افتاد.

استفاده از دیتای تلفن همراه هم تعرفه بالایی دارد و هم سرعت کمتری را پشتیبانی می‌کند که همین سبب افزایش میزان مصرف شارژ باتری شده و سبب داغ شدن باتری و پردازنده می‌شود. اما مودم سیم کارت خور از طریق وای فای تلفن همراه اتصال به اینترنت را برقرار می‌نماید که نسبت به دیتای تلفن همراه از شارژ کمتری استفاده می‌کند. این مشکل برای افرادی که به اصطلاح هم زنگ خور بالایی دارند و هم به طور همزمان مصرف اینترنت زیادی دارند ملموس‌تر است. شاید این عده بیشتر به فکر تهیه پاور بانک باشند تا یک مودم. اما باید بگوییم که کار درست این است که یک مودم همراه پاور بانک دار خریداری شود.

مودم همراه پاور بانک دار که به آن پاور بانک مودم دار نیز می‌گویند، دستگاهی است که شامل یک مودم همراه و یک پاور بانک می‌باشد. مودم همراه می‌تواند اینترنتی با کیفیت را فراهم نماید و بخش پاور بانک نیز می‌تواند شارژ برقی دستگاه تلفن همراه و مودم داخلی را فراهم کند. بنابراین خرید یک پاور بانک مودم دار بسیار به صرفه‌تر از خرید دو دستگاه مجزا و یا خرید پاور بانک است.

باید این مزیت را نیز اضافه کنیم، که از طریق یک مودم سیم کارت خور می‌توان اینترنت پر سرعت را بین چندین دستگاه به اشتراک گذاشت. تعداد اتصالات در مودم‌های مختلف متفاوت است. بنابراین اگر تعداد اشتراک‌گذاری اینترنت به دستگاه‌های دیگر برای شما مهم است باید در هنگام خرید به تعدادی که دستگاه مودم پشتیبانی می‌کند دقت نمایید.

فراموش نکنید که یک مودم همراه برای اتصال به اینترنت طراحی شده و واضح است که نسبت به تلفن همراه از قدرت بیشتری برای اتصال به اینترنت برخوردار است. همچنین آنتن‌های داخلی و خارجی آن به بهبود دسترسی به اینترنت کمک فراوانی می‌کند تا برای شما تجربه اتصال و استفاده از اینترنت پر سرعتی را فراهم نماید.

بهترین مودم‌های همراه

در ادامه برخی از بهترین مودم‌های همراه بازار معرفی شده‌اند.

· مودم همراه هوآوی e5573 سری 4g

· مودم 4g تی پی لینک Archer MR100

· مودم ایرانسل TF-i60 سری LTE

· مودم همراه Alink مدل M960 سری 4g

· مودم 4g قابل حمل تی پی-لینک مدل M7300

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha