• یکشنبه / ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۸:۵۳
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1400032316889
  • منبع : نمایندگی کردستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان:

بازاریابی بر عهده تشکل‌های بخش کشاورزی است

بازاریابی بر عهده تشکل‌های بخش کشاورزی است

ایسنا/کردستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان اعلام کرد که بازاریابی دولت کار درستی نیست و این موضوع باید بر عهده تشکل‌های کشاورزی قرار گیرد اما کمک و همکاری ما در خصوص بازاریابی و صادرات همچنان ادامه خواهد داشت.

فرید سپری امروز یکشنبه ۲۳ خرداد در جلسه هم‌اندیشی تشکل‌های بخش کشاورزی با بیان اینکه خشکسالی بی سابقه در ۵۰ سال اخیر ضربه مهلکی به بخش کشاورزی وارد آورد، اظهار کرد که در برآورد آمارهای خسارت خشکسالی دقت و وسواس زیادی به خرج رفته است.

وی افزود که تا روز گذشته کمتر از ۲ میلیون ۳۰۰ هزار تن گندم در کل کشور خریداری شده و این درحالی است در مدت مشابه سال گذشته این میزان بیش از ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار تن بوده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با اشاره به رسیدگی زودتر محصولات کشاورزی به نسبت سال‌های گذشته تصریح کرد که سال گذشته با وجود شیوع کرونا و به اوج رسیدن تحریم‌های ظالمانه تلاش و سعی سازمان جهاد کشاورزی بر تامین نهاده‌ها و توزیع مناسب آن‌ها بوده است.

وی با بیان اینکه مسئولین جهاد کشاورزی صادقانه مشکلات و مطالبات به حق حوزه کشاورزی را پیگیری می‌کنند، عنوان کرد که اعتقاد راسخ ما تحقق توسعه با همکاری تشکل‌ها در حوزه کشاورزی است؛ بازاریابی دولت کار درستی نیست و این موضوع باید بر عهده تشکل‌های کشاورزی قرار گیرد اما کمک و همکاری ما در خصوص بازاریابی و صادرات همچنان ادامه خواهد داشت.

سپری با اشاره به افت قیمت دینار عراق در سالجاری و خسارت وارده به سیب زمینی کاران ادامه داد که برای تامین نهاده راهکارهایی مناسبی درنظر گرفته شده که با حوزه مربوطه نیز این هماهنگی‌ها انجام شده است.

محمد صالح احمدی، معاون بهبود تولیدات گیاهی در ادامه این جلسه با اشاره به خشکسالی سالجاری و خسارات وارده به بخش کشاورزی خاطرنشان کرد که پیش‌بینی تولید بیش از یک میلیون تن گندم در کردستان می‌شد اما خشکسالی ورق را برگرداند و اکنون آخرین برآوردها گویای تولید تنها ۵۰۰ هزار تن گندم در کردستان است.

وی گفت: این کاهش عملکرد گندم در کردستان خسارات ۲ هزار ۵۰۰ میلیارد تومانی به اقتصاد استان وارد آورده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی اظهار کرد که در سال گذشته ۹۲ میلیارد تومان سهمیه مکانیزاسیون در کردستان بوده که ۷۲۲ دستگاه تراکتور و کمباین بوده که این میزان با پیگیری‌های جهاد کشاورزی به ۹۶۲ دستگاه افزایش یافت.

وی افزود که سهمیه امسال مکانیزاسیون بخش کشاورزی نیز ۱۲۰ میلیارد تومان با ۴۶۵ دستگاه تراکتور و ۱۸ دستگاه کمباین در مرحله اول، خواهد بود که هیچگونه مشکلی برای تامین اعتبار و سهمیه تراکتور و کمباین در کردستان وجود ندارد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha