محمد سیمزاری در هنرواره سوادآموزی از دریچه هنر در اردبیل اظهار کرد: قرار است در سفر هفته آینده وزیر آموزش و پرورش به استان اردبیل نمایشگاهی از آثار هنرمندان شرکتکننده در این ورکشاپ به نمایش درآمده و از شخصیت وارسته مرحوم حجتالاسلام حسین پناهی تجلیل و تکریم شود.
وی تصریح کرد: ما در دوران کرونا چهرههای فرهنگی، هنری ارزشمندی را از دست دادیم و حسرت برگزاری آیینها و مراسم بزرگداشت و مجالس گرامیداشت این چهرههای شاخص به دلمان ماند که امیدواریم در سالهای آینده با برگزاری مراسم بزرگداشت ادای دینی را در این زمینه داشته باشیم.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل پیشگامی حوزه هنری را در تجلیل و تکریم از هنرمندان و پیشکسوتان عرصه فرهنگ و هنر ارزشمند توصیف کرد و گفت: بنده اولین بار فعالیت آموزشی خود را در قالب آموزشیار نهضت سوادآموزی در این مجموعه و با مدیریت حجتالاسلام پناهی شروع کردم و خاطرات بسیاری را با این چهره فاخر و ماندگار دارم.
سیمزاری به موضوع اصلاح رابطه انسان با معبود، خود، همنوع، طبیعت و تاریخ اشاره کرد و افزود: نظام تربیتی جامعه ما بر پایه این پنج رابطه و اصلاح آن استوار است که مرحوم پناهی سعی کرد در اصلاح امر خود با معبود و همنوع خود بهترین نقشآفرینی را داشته باشد.
وی به الگوی رفتاری چنین شخصیتهایی اشاره کرد و ادامه داد: برگزاری چنین آیین هنری که سوادآموزی را از دریچه هنر مورد ارزیابی قرار میدهد در حقیقت ارزش گذاشتن به هنر و علم است که هدف غایی در کمال انسان محسوب میشود.
سیمزاری در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: قطعا با راهاندازی بنیاد علمی، فرهنگی مرحوم حجتالاسلام حسین پناهی سعی خواهیم کرد تا بیشتر با محوریت سوادآموزی و خواندن و نوشتن کارها را به پیش ببریم.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل اضافه کرد: یکی از راهبردهای جامعه اسلامی تلاش در فهم بیشتر و کاستن از جهل است که چهرههایی همچون مرحوم پناهی در این زمینه پیشقدم بوده و تلاش مؤثری را انجام داده است.
انتهای پیام
نظرات