شیوا کاظمی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه مادران باردار جزو گروه های در معرض خطر بیماری کرونا هستند، گفت: متاسفانه از زمان شیوع این بیماری تاکنون 934 مادر باردار به کرونا مبتلا شده که از این تعداد 151 نفر در مراکز درمانی بستری شدهاند.
مسئول دفتر مامایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: همچنین طی این مدت 59 مورد زایمان مادران کرونایی داشته ایم.
کاظمی افزود: طی بیش از یک سال گذشته از شیوع پاندمی کرونا همچنین 60 مورد بستری نوزادان مبتلا به کرونا داشته ایم و متاسفانه طی این مدت 13 نوزاد جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست دادند.
مسئول دفتر مامایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه مادران باردار جزو گروه های در معرض خطر بیماری کرونا هستند، گفت: سیستم ایمنی بدن مادران باردار ضعیف است و در همین راستا آنها باید مراقبت بیشتری از خود داشته باشند.
وی در خصوص احتمال انتقال بیماری کرونا از مادر به جنین گفت: هنوز انتقال عمودی این بیماری(مادر به جنین) در دنیا ثابت نشده، اما آنچه مسلم است اینکه قدرت انتقال این بیماری به حدی سریع است که عمده نوزادان متولد شده از مادران کرونایی در همان لحظه تولد به این بیماری مبتلا می شوند.
کاظمی گفت: بدن مادران مبتلا، آلوده به ویروس کرونا است و نوزاد که به دنیا می آید به سرعت آلوده می شود، بنابراین عمده نوزادان مادر مبتلا به کرونا هم مبتلا به این بیماری می شوند و وقتی در همان بدو تولد از آنها تست می گیریم، جواب تست آنها مثبت است.
مسئول دفتر مامایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: برای حفظ جان مادر و نوزاد، بهترین راه پیشگیری از ابتلا است و به این مادران توصیه می شود حتما از ماسک استفاده کرده و رعایت فاصله اجتماعی با دیگران را داشته باشند و از حضور در اماکن شلوغ به طور جد اجتناب کنند.
کاظمی گفت: به این مادران توصیه می شود حتما حدود دو متر از دیگران فاصله بگیرند و حتما در جمع خانوادگی در محیطی باشند که تهویه برقرار بوده و توصیه می شود کنار در یا پنجره باز بنشینند.
انتهای پیام
نظرات