سام دلیری دوشنبه 17 خردادماه در جریان بازدید از دو واحد تولیدی و صنعتی در ساوه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اصلیترین رسالت وزارت کار صیانت از نیروی انسانی شامل کارفرما و کارگران است و بازدید از محیط کار و بررسی روند تولید منجر به رصد توانمندیها و احصای مشکلات شده و در گفتوگو با کارگران مسائل معیشتی و رفاهی آنان نیز بررسی میشود.
وی با اشاره به بازدید خود از این دو واحد صنعتی و تولیدی گفت: خوشبختانه کارفرمایان این دو کارخانه دلسوزتر از اداره کار هستند و در راستای صیانت از نیروی کار استانداردهای ایمنی را رعایت کرده اند و حفظ سلامت کارگران اولویت نخست به شمار می رود.
دلیری در خصوص ارائه خدمات رفاهی به کارگران برای کاهش استرسهای ناشی از کار گفت: پرداخت به موقع حقوق و مزایا و اعطای تشویقی موجب انگیزه بیشتر کارگران برای فعالیت در چرخه تولید خواهد شد و به هر میزان که رفاه نیروی کار فراهم شود از دغدغه و استرس او کاسته شده و فعالیت او دوچندان خواهد شد.
او تصریح کرد: حمایت از تولید و رفع موانع واحدهای تولیدی و صنعتی مهمترین کارکرد تیم اقتصادی دولت است و اداره کار نیز براساس وظایف ذاتی خود پشتیبانی و مانع زدایی از تولید را با جدیت دنبال کرده و از نیروی کار به عنوان سربازان جنگ اقتصادی حمایت خواهد کرد.
سرپرست، تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی در ادامه با اشاره به کمبود نیروی کار در برخی واحدهای تولیدی و صنعتی این شهرستان گفت: در نظر داریم با انعقاد تفاهمنامهای فی مابین اداره کار و سازمان فنی و حرفهای در راستای تامین نیروی متخصص برای صنایع، بخشی از کمبود نیروی کار را تامین کنیم، همچنین آموزشهای متناسب با نیاز واحدهای تولیدی و صنعتی در مراکز فنی و حرفهای ارائه شود.
وی بیان کرد: جذب نیرو از شهرهای همجوار یا در صورت ضرورت از خارج از استان از برنامه های اداره کل کار و امور اجتماعی برای تامین نیروی کار مورد نیاز واحدهای صنعتی و تولیدی است تا شاهد توسعه چرخه تولید در قطب صنعت کشور باشیم.
دلیری با اشاره به ایجاد افزون بر دو هزار فرصت شغلی در کارخانجات نوردولوله صفا گفت: سرمایه گذاری در حوزه های ایجادکننده ظرفیت های بالای اشتغال، مصداق سرمایه گذاری برای کشور است و برای صیانت از نیروی کار شاغل در صنایع در نظر داریم با تشکیل تعاونیهای مسکن کارگری، انگیزه کارگران را برای ماندگاری بیشتر کنیم.
وی از کارخانجات نوردولوله صفا به عنوان یک ایران کوچک نام برد و افزود: با توجه به فعالیت 12 شرکت زیرمجموعه هلدینگ صفا با گرایشهای صنعتی و تولیدی مختلف اعم از حوزه موادغذایی و تولید محصولات استراتژیک در صنعت نفت و گاز، پشتیبانی واقعی و مانعزدایی در خصوص این کارخانجات ضروری است.
او با اشاره به اعطای تسهیلات برای تامین نقدینگی صنایع گفت: با توجه به شعار سال، برای برخی واحدهای تولیدی و صنعتی حمایتهای مالی در قالب اعطای تسهیلات بانکی از سوی بانکهای رفاه کارگران و توسعه تعاون در نظر گرفته شده است.
به گزارش ایسنا، امام جمعه ساوه نیز رونق تولید را بهترین مرگ بر آمریکا دانست و افزود: تلاش برای تحقق واقعی جهش و رونق در تولید مانند موشکی است که بر قلب دشمنان نظام اسلامی اصابت می کند.
حجت الاسلام سیدابراهیم حسینی افزود: بهترین راهکار برای نجات کشور از مشکلات اقتصادی، تقویت تولید داخلی و مبارزه با قاچاق است و باید برای تحقق این دو مهم تلاش مضاعف کرد.
وی با تاکید بر اینکه کارگران مجاهدان عرصه تولید هستند و بهترین مرگ بر آمریکا رونق تولید است، افزود: استکبار همه تلاش خود را برای براندازی پرچم نظام اسلامی بکار بسته است و ما باید با خنثیسازی توطئهها مقابل جنگ ترکیبی دشمن بایستیم.
مدیر کارخانجات نورد و لوله صفا نیز با اشاره به نامگذاری سال جاری با عنوان تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها گفت: در عمل به منویات رهبرمعظم انقلاب باید غل و زنجیر را از دست و پای تولید کننده باز کرده و مانع زدایی کنیم.
شهرام عسگریپور افزود: با مانع زدایی در بخش تولید میتوان ظرفیت روزانه تولید را افزایش دهیم تا واحدهای تولیدی با ظرفیت واقعی و حداکثری فعالیت کنند. سال گذشته بالغ بر 250 هزار تن محصول در کارخانجات نوردولوله صفا تولید شد و در صورت مانع زدایی می توان امسال به ظرفیت واقعی 650 هزار تن در سال دست پیدا کرد.
وی به طرح توسعه کارخانجات نوردولوله صفا در سال جاری اشاره کرد و افزود: راه اندازی کارخانه نورد، ذوب و خودروسازی سه طرح پیش روست که در قالب طرح توسعه دنبال می شود و هم اکنون در مرحله ساخت سوله هستیم و فازهای زیربنایی و زیرساختی آن در حال اجرا شدن است.
عسگریپور افزود: هم اکنون برای 1350 نفر اشتغال مستقیم ایجاد شده است و با احتساب فرصتهای شغلی غیرمستقیم برای بالغ بر دو هزار نفر اشتغال ایجاد شده است. در نظر داریم در سال 1401 میزان اشتغال در مجتمع صنعتی نورد و لوله صفا به پنج هزار نفر افزایش یابد.
او تصریح کرد: برخی موانع پیش روی تولید این کارخانه هستد که خوشبختانه با پیگیری مسئولان و حمایت دولت در حال برطرف شدن هستند و هم اکنون کلیه پرداختی های شرکت شامل تامین اجتماعی، مالیات و حقوق کارگران بروز شده و افق روشنی پیش روی این کارخانجات که در طرح توسعه به مجتمع صنعتی نوردو لوله صفا ارتقای خواهند یافت، قرار دارد.
گفتنی است که شرکت بن رو در سال 1382 تاسیس شده و تا سال 1389 تعداد محدودی خودروی چیرمن تولید کرد و از اسفندماه سال 1389 توسط گروه خودورسازی سایپا خریداری شد. وسعت این کارخانه 360 هزار متر مربع است و هم اکنون این کارخانه با ایجاد اشتغال برای افزون بر هزار نفر دو خودروی آریو و وانت سایپا 151 را تولید و روانه بازار میکند.
سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان به همراه امام جمعه ساوه، مدیر کل سازمان تامین اجتماعی استان مرکزی و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی از خطوط تولید دو کارخانه بن رو و نورد و لوله صفا بازدید کردند و از نزدیک با نحوه تولید و موانع پیش رو آشنا شدند.
انتهای پیام
نظرات