فیروز قیاسی در سفر به لرستان که امروز ۱۴ خردادماه صورت گرفت، از وجود ۱۷۸ هزار کیلومتر راه روستایی و فرعی در کشور خبر داد و اظهار کرد: از این میزان راه، ۱۴۱ هزار کیلومتر راه روستایی و ۳۷ هزار کیلومتر راه فرعی است که نگهداری از این میزان راه نیازمند تخصیص اعتبارات ویژه است.
وی تصریح کرد: از مجموع راههای روستایی کشور ۱۱۱ هزار کیلومتر آسفالته، ۳۰ هزار کیلومتر شوسه و خاکی است که سهم لرستان از راههای روستایی ۶۱۰۰ کیلومتر بوده و ۴۲۰۰ کیلومتر آن آسفالته است.
مدیرکل دفتر نگهداری راههای فرعی و روستایی سازمان راهداری و حملونقل جادهای با بیان اینکه ضریب برخورداری استان از راه روستایی آسفالته ۷۰ درصد است، خاطرنشان کرد: با توجه به اقدامات خوبی که در سال گذشته و امسال در استان اجرایی شده است امید میرود این ضریب به ۸۰ درصد ارتقا یابد.
قیاسی اضافه کرد: طول راههای فرعی استان نیز ۵۷۰ کیلومتر است که در سال گذشته حدود ۶۰ کیلومتر روکش آسفالت در این محورها صورت گرفته است که جا دارد از مجموعه استان قدردانی کنیم.
وی با قدردانی از عملکرد راهداری لرستان در بازسازی راههای آسیبدیده از سیل سال ۹۸ بهویژه محور خرمآباد_پلدختر، اضافه کرد: اجرای ۳۵۰ کیلومتر روکش آسفالت و بهسازی و ساخت ۱۴۰ دستگاه پل و ابنیه فنی بهویژه پل شهید سلیمانی کار بزرگی است و انصافاً عملکرد ادارهکل راهداری و حملونقل جادهای لرستان در سیل و بازسازی پس از سیل ۹۸ فوقالعاده بوده و جای تقدیر دارد.
مدیرکل دفتر نگهداری راههای فرعی و روستایی سازمان راهداری و حملونقل جادهای بیان کرد: با توجه به تجربه خوب لرستان در اجرای چیپ سیل، امسال ۱۰۰ کیلومتر روکش حفاظتی اسلای سیل و چیپ سیل در لرستان اجرا میشود.
قیاسی ادامه داد: از تخصیص ۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای حذف نقاط پر تصادف در محورهای فرعی و روستایی لرستان خبر داد.
گفتنی است، قیاسی در این سفر از روکش آسفالت و حذف نقاط حادثهخیز محورهای فرعی و روستایی شهرستانهای بروجرد، دورود، خرمآباد، چگنی و پلدختر و پروژههای بازسازی سیل ازجمله تعریض محور خرمآباد_ پلدختر، پلهای شهید سلیمانی و پران پرویز و محور فرعی پلدختر_دهلیج بازدید کرد.
انتهای پیام
نظرات