• جمعه / ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۶:۵۸
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1400031410705
  • خبرنگار : 71496

پادشاه مراکش وزرا را از حضور رسانه‌ای درباره انتخابات منع کرد

پادشاه مراکش وزرا را از حضور رسانه‌ای درباره انتخابات منع کرد

در آستانه انتخابات و پس از درخواست‌های احزاب مراکش در رسانه‌ها، پادشاه این کشور دستور داد پوشش رسانه‌ای فعالینت وزرای کابینه متوقف شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت العربی الجدید، محمد ششم، پادشاه مراکش دستور توقف پوشش رسانه‌ای تمامی فعالیت‌های وزرای کابینه سعدالدین العثمانی، نخست وزیر این کشور را صادر کرد.

این دستور در پی افزایش درخواست‌ها از سوی احزاب مراکش برای توقف پوشش رسانه‌ای فعالیت‌های وزرای العثمانی و ممانعت از بهره‌وری از آنها در تبلیغات انتخاباتی صادر شد.

العثمانی در ابتدای جلسه امروز کابینه فاش کرد: محمد ششم، پادشاه مراکش دستور دادند وزرا تا آخرین روز مسؤولیت خود در کابینه به ماموریت‌های خود به دور از رسانه‌ها عمل کرده و حضور در رسانه‌ها تنها به مسؤولان و کادر مسؤول این فعالیت‌ها محدود شود.

نخست وزیر مراکش در ادامهم گفت: هدف شخص پادشاه از این دستورالعمل‌ها این است که دولت بتواند با نزدیک شدن به زمان انتخابات، ضمن رعایت انصاف در حق دیگر احزابی که در کابینه حضور ندارند، به کار خود ادامه دهد.

در چند هفته اخیر عرصه سیاسی مراکش شاهد جنجالی در مورد بهره‌وری از فعالیت‌های خیرخواهانه برای اهداف انتخاباتی و در ادامه اتهام‌زنی‌های متقابل سران و مسؤولان احزاب در این زمینه بوده و احزاب مختلف یکدیگر را متهم کردند که از این اقدامات بشردوستانه برای جذب رای‌دهندگان و گرفتن رای آنها استفاده می‌کنند.

در ادامه نیز اکثر احزاب سیاسی مراکش این موضوع را در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی محکوم کردند و این جنجال به مساله افکار عمومی در مراکش تبدیل شد.

کابینه مراکش ۱۲ مه جاری جدول برنامه‌های انتخاباتی را تصویب کرد.

طبق این جدول، انتخاب اعضای اتاق‌های کشاورزی، تجارت، صنعت و خدمات، صنایع دستی و ماهیگیری ششم اوت آتی، انتخاب اعضای شوراهای کارگری و استان‌ها ۲۱ سپتامبر آتی، انتخاب اعضای شوراهای عمومی و ناحیه‌ای (شهرداری‌ها) و شوراهای مناطق و پارلمان (اتاق اول پارلمان) هشتم سپتامبر آتی و شورای سرمایه‌گذاران (اتاق دوم پارلمان) پنجم اکتبر آتی برگزار خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha