• پنجشنبه / ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۷
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400031310067
  • خبرنگار : 30054

رونمایی از سیستم گرمایش تابشی آگرین

رونمایی از سیستم گرمایش تابشی آگرین

استفاده از سامانه های گرمایش تابشی در کشور در سال های اخیر به دلیل مزایای منحصر به فرد آنها در مقایسه با سامانه ای گرمایشی همرفت به صورت قابل ملاحظه ای افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام اخگرتابش،  یکی از به روز ترین انواع این سامانه ها در سال 1399 توسط شرکت اخگرتابش تولید و با نام تجاری آگرین به بازار عرضه گردید.  

مهندس آهنگر مدیر پروژه آگرین در این رابطه اظهار داشت: توان حرارتی سامانه آگرین بالاتر از سامانه های گرمایش تابشی قدیمی معمول – که در ایران گاه با عنوان گرماتاب از آنها یاد می شود-  بوده و از سوی دیگر، کمتر از توان حرارتی سامانه مرکزی پرتو می باشد. در واقع یکی از مهمترین دلایلی که بخش تحقیق و توسعه شرکت اخگرتابش را به طراحی و تولید این سامانه سوق داد، شرایط سالن هایی بود که از یک سو استفاده از تعداد زیادی سامانه های موضعی داخل سالن نمی توانستند راندمان حرارتی مطلوب را فراهم کنند و از سوی دیگر، استفاده از سامانه مرکزی نیز به جهت هزینه و توان حرارتی بالاتر منطقی به نظر نمی رسید.

علاوه بر این از نظر  آلایندگی و خطر آتش سوزی سامانه های موضعی در مقایسه با سامانه های مرکزی، ایمنی کمتری دارند و در بسیاری موارد استفاده از مدل های مرسوم به گرماتاب، مورد تایید سازمان نظام مهندسی ساختمان نبود. این مساله ناشی از آن است که سامانه های موضعی داخل سالن نصب شده و در صورت عدم تعبیه دودکش – که البته در تعداد بالا هزینه بسیار زیادی را به هزینه های دیگر از جمله هزینه گازکشی، کابل کشی و هزینه تعمیر و نگهداری اضافه می کند- گازهای ناشی از احتراق در سالن پخش شده و سلامت محیط را با تهدید مواجه می کنند. افزون بر موارد یاد شده تامین هوای احتراق بسیار اهمیت دارد و استفاده از اکسیژن محیط برای احتراق سبب کاهش کیفیت هوای سالن می شود.

 بنابراین ما تلاش کردیم ویژگی های مثبت این دو مدل(مرکزی و موضعی) را با هم ترکیب کرده و به نیازهای مشتریان به شیوه ای اقتصادی و کارآمد پاسخ دهیم. حاصل طراحی تیم فنی تولید سیستم گرمایش تابشی آگرین شده است.

در طراحی این دستگاه به افزایش بازده حرارتی توجه ویژه ای  شده و توان حرارتی آگرین20 درصد نسبت به مدل های موسوم به گرماتاب ارتقاء یافته است. پس از شناسایی مشکلات و ایده پردازی، ویژگی های فنی مورد نیاز پروژه آگرین، توسط بخش مهندسی شرکت اخگرتابش مورد بررسی قرار گرفت. با هدف حذف مشکلات پیشین، مجموعه مشعل مدل آگرین با الهام از سامانه گرمایش تابشی مرکزی پرتو، خارج از سالن طراحی شد و لوله های تابنده با گردش در فضای سالن، گرمای مورد نیاز را تامین می کنند. بدین ترتیب با استفاده از سامانه آگرین دیگر نیازی به نصب و اجرای دودکش نبوده و گازهای آلاینده در خارج از سالن تخلیه می شوند و هوای مورد نیاز احتراق، از خارج سالن تامین می شود. در واقع با انجام فرآیند احتراق در محیط بیرونی، ضریب ایمنی سالن افزایش یافته و خطر آتش سوزی و گازگرفتگی حذف خواهد شد.

آقای مهندس آهنگر در مورد کاربرد سامانه آگرین در سالن ها افزود: از سامانه آگرین می توان برای گرم کردن انواع مختلف سالن ها، از جمله سالن های صنعتی، سالن های ورزشی، سالن های مرغداری و گلخانه استفاده کرد. به عنوان مثال اگر در گذشته برای گرم کردن یک سالن نیاز به نصب حداقل 3 دستگاه گرماتاب بود، اکنون می توان با نصب یک سامانه آگرین، ضمن کاهش مشکلات مورد اشاره به ویژه جنبه های ایمنی، اجرای لوله کشی گاز و کابل کشی، گام موثری در کاهش هزینه های جانبی برداشت.

قابلیت بازیافت حرارت  یا  Heat Recovery در طراحی مشعل سامانه آگرین از شاخصه های مهم این دستگاه بوده که می تواند با حداقل مصرف انرژی، فضاهای بزرگ را گرم کند. این دستگاه را می توان نسل جدید سیستم های گرمایش تابشی دانست که حاصل جمع مزایای سامانه های موضعی و مرکزی و حذف معایب آنها از قبیل کاهش هزینه های اجرایی و افزایش 20 درصدی توان حرارتی در مقایسه با سامانه های رایج با عنوان گرماتاب را دارد، سیستم آگرین تحولی نوآور و روزآمد در صنعت گرمایشی کشور را موجب شده است.

لازم به اشاره است که سامانه های گرمایش تابشی 17 سال پیش برای اولین بار به ایران وارد شدند که در آن زمان مهمترین امتیاز آنها در مقایسه با سیستم های مرسوم آن زمان، کاهش مصرف سوخت بود. این مزیت در کنار یارانه پرداختی توسط سازمان بهینه سازی مصرف انرژی جهت استفاده از سامانه های گرمایش تابشی، مشوق و انگیزه مهمی جهت معرفی این الگوی گرمایش در صنعت کشور محسوب می گردید. اکنون با عرضه سامانه آگرین به عنوان نسل جدید و فوق کم مصرف گام مهمی در بهینه سازی مصرف انرژی در کشور برداشته شده است.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha