• چهارشنبه / ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۹:۰۸
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400031209685
  • خبرنگار : 30054

گسترش و تبلیغ کسب و کار با طراحی و ساخت اپلیکیشن موبایل

گسترش و تبلیغ کسب و کار با طراحی و ساخت اپلیکیشن موبایل

در دنیای مدرن امروز استفاده از دستگاه های دیجیتالی گسترش داشته است. از این رو برای سهولت در انجام کارها اپلیکیشن ها بوجود آمدند. تقریبا تمامی کارها را می توان از خانه یا محل کار و ... به صورت آنلاین در سریع ترین زمان ممکن انجام داد.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام کیان تجارت،  کسب و کارها در هر صنفی علاقه مند به طراحی اپلیکیشن هستند تا از دنیای پر رقابت دیجیتالی عقب نمانند.

اپلیکیشن چیست؟

اپلیکیشن (Application) یا اصطلاحا اپ (App) نرم افزارهایی هستد که متناسب با سیستم عامل های گوشی های هوشمند طراحی می شوند. اپلیکیشن های متعددی در حوزه های مختلف وجود دارند که دانلود آنها رایگان است. زبان های برنامه نویسی متفاوتی برای طراحی اپلیکیشن ها وجود دارد که در ادامه آنها را مفصل توضیح خواهیم داد.

اهمیت طراحی اپلیکیشن موبایل

اپلیکیشن ها در سال های 2007 و 2008 با معرفی اپ استور و گوگل پلی شروع به ساخت و طراحی شده اند. در واقع، اپلیکیشن ها ستون گوشی های هوشمند هستند و تقریبا زندگی بدون اپلیکیشن ها و اینترنت ناممکن شده است. امروزه کسب و کارها و مشاغل مختلف بدون اپلیکیشن کارایی بسیار کمی خواهند داشت. در دسترس بودن، سرعت بخشیدن به کارها، راحتی کار با آنها و ... از مزایای کار با اپلیکیشن می باشد.

طراحی اپلیکیشن و جذب مشتریان بالقوه از جدیدترین استراتژی های دنیای مارکتینگ است تا کسب و کارها علاوه بر برندینگ، افزایش فروش از رقبای خود پیشی بگیرند. اما در نظر داشته باشید که طراحی اپلیکیشن های موبایل باید طبق اصول و استاندارد انجام شود تا در موفقیت کسب و کارها اثرگذار باشید و در این صورت است که اپلیکیشن علاوه بر رفع نیازهای مشتری، رضایت آنها را نیز جلب می کند، همچنین، موفقیت مشاغل را هم رقم می زند. یکی از بزرگترین مزیت های داشتن اپلیکیشن کاهش هزینه های تبلیغاتی است.

نکات طلایی در طراحی اپلیکیشن موبایل

در نظر داشته باشید که صرفا داشتن یک اپلیکیشن شما را به موفقیت نمی رساند، بلکه باید با توسعه اپلیکیشن موبایل همواره آن را به روز نگهدارید. برای مثال جدیدترین ترندهای دنیای اپلیکیشن را بشناسید، از UI/UX های کاربرپسند استفاده کنید و محتواها و محصولات را بر اساس تجربه کاربری مرتب سازی کنید. زیرا اگر کاربر از UI/UX بازخورد منفی بگیرد، تمامی زحمات و هزینه هایی که صرف طراحی اپ شده، هدر خواهد رفت. از این رو باید نیازهای کاربران را بشناسید و از آنها در آپشن های موجود در اپلیکیشن و زیرساخت آن استفاده کنید.

در نتیجه بهتر است در انتخاب شرکت طراحی اپلیکیشن نهایت دقت را داشته باشید. شرکت کیان تجارت یکی از بهترین شرکت های فعال در زمینه طراحی اپلیکیشن می باشد. تیم کیان تجارت متشکل از مشاوران و کارشناسان، گرافیست و برنامه نویسان حرفه ای است که با تشکیل جلسات متعدد با کارفرما و شناخت نیاز بازار، حرفه ای ترین اپلیکیشن ها را طراحی می کنند.

جدیدترین ترندهای طراحی اپلیکیشن

شاید برای شما هم جالب باشد که اپلیکیشن ها هم داراری ترند هستند که در ادامه به چند مورد از آنها اشاره می کنیم:

· اپلیکیشن ساده و به دو از هر گونه پیچیدگی باشد.

· اپلیکیشن باید شخص سازی شده باشد.

· استفاده از خلاقیت و مزیت های جدید در اپ

· محتوا محور بودن اپلیکیشن

· سرعت بالا

· دارای پنل مدیریتی به دور از پیچیدگی

مرسوم ترین زبان های طراحی اپلیکیشن موبایل

زبان های برنامه نویسی متعددی برای طراحی اپلیکیشن وجود دارد که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارد. در ادامه به چند مورد از پرکاربردترین زبان های برنامه نویسی اشاره خواهیم کردم:

· زبان برنامه نویسی سوئیفت (Swift): آسان، کاربردی ولی قدرتمند است.

· زبان برنامه نویسی React Native: با استفاده از ریکت نیتیو می توان همزمان دو پلتفرم و یک فناوری مشترک را حفظ کرد.

· جاوا (Java): یکی از بهترین زبان های برنامه نویسی جهت توسعه اپلیکیشن هاست.

· سی شارپ (C#): این زبان برای طراحی اپلیکیشن های ios مورد استفاده قرار می گیرد.

· پایتون (Pyton): یک زبان پیشرفته و ساختار یافته می باشد و از پیچیدگی به دور است.

· سی پلاس پلاس (C++): شباهت زیادی به c دارد اما از آن کامل تر می باشد.

· جاوا اسکریپت (Java Script): چند الگویی بودن از مهم ترین ویژگی های جاوا اسکریپت می باشد.  

در بالا به چند زبان برنامه نویسی اشاره شد که از درجه اهمیت بالاتری برخوردار بودند که هر یک از آنها جهت طراحی و توسعه اپلیکیشن های اندروید و ios مورد استفاده قرا می گیرد.

شرکت طراحی اپلیکیشن کیان تجارت

تیم کیان تجارت در زمینه طراحی اپلیکیشن به طور حرفه ای فعالیت می کند و نمونه کارهای اپلیکیشن موفق در زمینه های مختلف مانند جمع آوری پسماند (اپلیکیشن کاپزی و سیز)، املاک (اپلیکیشن پلاک)، تاکسی اینترنتی (آرمش)، نیازمندی (استارت و رابین)، فروشگاهی (تخفیف مارکت، کاتالوگ لیستر)، پزشکی (ویزیوکر) و ... دارد که برای مشاهده آنها می توانید به سایت کیان تجارت مراجعه نمایید.

برای سفارش اپلیکیشن به کیان تجارت می توانید درخواست جلسه تلفنی، ویدیو کنفرانس یا حضوری دهید و ایده خود را با کارشناسان ما در میان بگذارید تا آنها شما را در جهت رسیدن به اهدافتان کمک کنند. همچنین قبل از مرحله کدنویسی طرح گرافیکی از اپلیکیشن خود را دریافت می کنید و در صورت تایید برنامه نویسی اپلیکیشن آغاز می شود.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha