یک لوکوموتیوران به نمایندگی از سایر همکاران خود در گفتوگو با ایسنا در خصوص مطالبات این صنف، اظهار کرد: بیش از ۱۰ سال است که پیگیر مشکلات خود هستیم، اما حدودا دو سالی است که این پیگیریها را به صورت جدی دنبال میکنیم و در حال مکاتبه و برگزاری جلسات با مدیران راهآهن و نمایندگان هستیم. در همین راستا هیات مدیره راهآهن کشوری در پارهای از مشکلات حق را به شاغلین این صنف داده، اما هنوز هیچ یک از تصمیمات آنها اجرایی نشده است.
وی در خصوص جزییات مشکلات لوکوموتیورانان ادامه داد: مهمترین بحث ما ارتقاء شغلی است. ارتقاء شغلی در تمام ادارات راهآهن به اتمام رسیده و کارمندانی هم که در پایینترین سطح خود قرار داشتند نیز به سطح کارشناسی رسیدهاند، اما متاسفانه یک لوکوموتیوران با توجه به حجم کلاسها، تجربیات و مسائل دیگری که گذرانده به جایگاه کارشناسی نرسیده و سطح حکمی و حقوقی این افراد نسبت به سایر کارمندان راهآهن خیلی پایین است.
این لوکوموتیوران اضافه کرد: سطح حقوقی یک لوکوموتیوران برابر با یک کتابدار نیست. شغلی که در پیکان کار راه آهن قرار دارد و و اهرم و چرخش چرخ راهآهن به دست لوکوموتیوران است هنوز به سطح کارشناسی نرسیده است.
وی یادآور شد: دیگر مشکل لوکوموتیورانان میزان حق ماموریت آنان است. در ادارات به کارمندان حق ماموریت و اضافهکار تعلق میگیرد، اما مطابق قانون خدمات مدیریت کشوری به لوکوموتیوران حق ماموریت نمیدهند و ماموریت آنان را بر حسب کیلومتراژ محاسبه میکنند. یک لوکوموتیوران ۱۵ شب از ماه دور از خانواده است و بابت ماموریتهایش تنها ۲.۵ میلیون تومان حقوق اضافه دریافت میکند.
این لوکوموتیوران ادامه داد: تقاضای ما این است که محاسبه کیلومتراژ لوکوموتیورانان برای پرداخت حق ماموریت از حالت سلیقهای خارج شده و میزان آن مشخص باشد.
وی تایید کرد: یک شهروند زمانی که سوار قطار میشود، آیا نباید اطمینان داشته باشد لوکوموتیورانی که قطار را شب تا صبح حمل میکند، از آرامشخاطر فکری برخوردار است یا نه؟ چه کسی ضامن جان مسافران قطار است؟ یک لوکوموتیوران چرا باید دغدغه مالی داشته باشد و برای گرفتن حق خود مقابل دفتر نماینده شهرش تجمع کند؟
این لوکوموتیوران بیان کرد: این دو نماینده امروز در دفتر خود حضور نداشتند و تنها توانستیم نامهها را ثبت کرده تا مجددا در روزهای آتی پیگیریها مبنی بر مکاتبه با مدیرعامل راهآهن کشور ادامه پیدا کند.
وی مدعی شد: حدود ۱۶ ماه است که با امیرحسین قاضیزاده هاشمی، نماینده مشهد که برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ نیز ثبتنام کرده برای حل مشکلات خود مکاتبهای داشتهایم، اما این مکاتبات متاسفانه هیچ نتیجهای نداشته است.
اعتراض تعدادی از لکوموتیورانان مقابل دفتر نمایندگان نیشابور
تعدادی از لکوموتیورانان شهرستان نیشابور نیز امروز در اعتراض به مشکلات و به انجام نرسیدن برخی وعدهها، مقابل دفتر نمایندگان مجلس شورای اسلامی این شهرستان تجمع و با حضور در دفتر آنها خواستار رسیدگی شدند.
عدم تغییر طبقهبندی شغل لکوموتیوران و ارتقاء جایگاه شغلی و همچنین تغییر و وضع آییننامه جدید کیلومتراژ در راهآهن برای کارکنان سیر و حرکت به جای پرداخت فوقالعاده روزانه از جمله مشکلات مطرح شده از سوی این کارکنان بود.
این لکوموتیورانان راهآهن در نامهای به نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواستار رسیدگی به مشکلاتشان شدهاند؛ در بخشی از این نامه که به امضاء تعدادی از این افراد رسیده، نوشته شده: جناب مدیر عامل و جانشین وی پس از اطلاع از این موارد، قول جدی دادند که در اسرع وقت موارد فوق را تغییر و اصلاح عادلانه کنند و حتی سلسله جلساتی را نیز در ابتدای سال ۹۸ با حضور برخی نمایندگان لکوموتیورانان برگزار نمودند ولی تا کنون و پس از طی بیش از ۲ سال هیچگونه اتفاق خاصی روی نداده است و به انبوه نامه نگاریها و مکاتبات و ملاقات و تقاضاهای فردی و گروهی کارکنان و نمایندگان مجلس در این زمینه کوچکترین التفات و وقعی ننمودهاند و هیچگونه پاسخی هم دریافت نشده است که اسناد و مدارک این تعاملات یک سویه و نیز اسناد و مدارک اشکالاتی که آورده شده است، موجود و قابل ارائه میباشد.
انتهای پیام
نظرات