• سه‌شنبه / ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۴:۵۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400031108537
  • خبرنگار : 50071

طی دو هفته گذشته رخ داد

۷۷۰ محبوسی آسانسور در مشهد به دلیل قطعی برق

۷۷۰ محبوسی آسانسور در مشهد به دلیل قطعی برق

ایسنا/خراسان رضوی مدیرعامل آتش‌نشانی مشهد از افزایش چشمگیر تماس‌های مردمی با آتش‌نشانی طی روز های اخیر خبر داد و گفت: قطعی برق طی دو هفته گذشته مأموریت‌های مربوط به رهاسازی افراد محبوس شده در آسانسورها را افزایش داده، به نحوی که روز گذشته آتش‌نشانان ایستگاه‌های ۵۳ گانه بیشترین حجم امداد رسانی را با ۱۳۰ عملیات مربوط به قطعی برق انجام داده‌اند.

 مسعود ظهوریان با اعلام این خبر بیان کرد: از ساعت ۸ صبح ۲۹ اردیبهشت تا ۸ صبح امروز، ۱۱ خردادماه بیش از ۳۲ هزار و ۴۳۷ تماس با سامانه ۱۲۵ این سازمان برقرار شده که طی این مدت ۲۰۴۶ عملیات اطفاء حریق و امداد و نجات و خدمات ایمنی توسط آتش‌نشانان ایستگاه‌های پنجاه و سه گانه شهر مشهد انجام شده است که ۷۷۵ عملیات آن مربوط به ماموریت‌های مرتبط با قطعی برق و با فراوانی نجات افراد محبوس شده در داخل آسانسورها به دلیل قطع جریان برق در اقصی نقاط شهر مشهد بوده است که خوشبختانه تاکنون همه این حوادث ختم به خیر شده و حادثه ناگواری نداشته‌ایم.

مدیرعامل آتش‌نشانی مشهد با اشاره به اینکه روز گذشته بیشترین حجم ماموریت مربوط به قطع برق با ۱۳۴ عملیات را پشت سر گذاشته‌ایم، خاطرنشان کرد: در محله‌هایی که برق قطع می‌شود شاهد افزایش قابل توجه حجم تماس‌های لحظه‌ای مردم هستیم. به شهروندان توصیه می‌شود که اگر در آسانسور محبوس شدند هیچ اتفاقی نمی‌افتد، هوا تمام نمی‌شود و آسانسور سقوط نمی‌کند. در این شرایط ابتدا با مدیر ساختمان یا با فشار دادن دکمه آلارم(هشدار) از افرادی که در محل هستند درخواست کمک کنید و اگر آنها هم نتوانستد کاری انجام دهند، با شماره ۱۲۵ تماس بگیرید و ضمن ارائه آدرس دقیق محل منتظر رسیدن نیروهای امدادی باشید. مهمترین نکته در استفاده از آسانسور هنگام قطع ناگهانی و پیش‌بینی نشده برق این است که در بسیاری از ساختمان‌های امروزی تجهیزات پیشرفته وجود دارد و آسانسورها نیز به سیستمی به نام Black out (یا همان برق اضطراری )مجهزهستند که درهنگام قطع ناگهانی برق آسانسور را تا توقف در سطح یکی از طبقات پشتیبانی می‌کند.

به گزارش روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد، ظهوریان افزود: اقدامات پیشگیرانه دیگری هم هست که هم باید توسط صاحبان و مدیران ساختمان و مدیران فنی و تاسیسات مجتمع‌ها، مد نظر قرار بگیرد که مهمترین آنها بازرسی ادواری کلیه بخش‌ها و اجزاء آسانسور به صورت ماهانه از سوی شرکت‌های معتبر و نصب سیستم برق اضطراری برای آسانسور، زنگ هشدار و تلفن یا آیفون اضطراری برای آسانسور است. همچنین نسبت به تست و راه اندازی دیزل ژنراتورهای مجموعه خود اقدام نمایند و سوخت مورد مصرف دیزل ژنراتورها تامین شده باشد که تا در زمان قطع برق، به سرعت در مدار قرار گرفته و جریان برق محل را تامین کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha