دکتر ذوالفقار تقوی مدیرکل انتقال خون مازندران، در حاشیه این آیین در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: پایگاه ثابت خونگیری انتقال خون شهرستان نور تا قبل از سال ۱۴۰۰ دو روز در هفته فعال بود و مراجعهکنندگان حدود ۳ هزار واحد خون در سال گذشته به مستمندان و بیماران هدیه کردند.
وی با اشاره به ظرفیت بسیار خوب اهدای خون در این شهرستان، تصریح کرد: از هفته گذشته روز پنجشنبه نیز به روزهای یکشنبه و سه شنبه جهت خونگیری و کاهش چالش های موجود اضافه شد.
مدیرکل انتقال خون مازندران، خاطرنشان کرد: طی بازدیدی که چندین بار از پایگاه ثابت خونگیری انتقال خون شهرستان نوربه عمل آمد متاسفانه فضای فیزیکی در شان مردم این شهرستان نبود و با تلاش ها و رایزنی های صورت گرفته، خیر نیکوکار در مجموعه مهرگان آمادگی خود را برای این امر خداپسندانه اعلام کرد.
تقوی گفت: امروز کلنگ ساختمان جدید انتقال خون شهرستان نور با بنای ۲۳۳ مترمربع و اعتبار حدود ۲ میلیارد تومان به زمین زده شد.
وی افزود: بنای ساختمان جدید حدود 2.5 از فضای کنونی بیشتر در نظر گرفته شده و پس از احداث آن، مشکلاتی چون کمبود فضای مناسب و ایستادن های طولانی برای اهدای خون برطرف می شود.
مدیرکل انتقال خون مازندران با بیان اینکه شاخص های متعددی برای احداث پایگاه ثابت خونگیری و اضافه شدن فرآورده های پخش در هر شهرستانی وجود دارد، یادآورشد: بر اساس شاخص های دفتر معاونت برنامه و بودجه در سال ۹۱ در حال حاضر شهرستان نور می تواند مرکز ثابت خونگیری را در نظر بگیرد و پس از ارتقای شاخص ها، می توان فرآوری و پخش هم به آن اضافه شود.
تقوی تعداد بیماران خاص و تخت های فعال بیمارستانی را از شاخص های اضافه شدن فرآورده های پخش به این پایگاه ثابت انتقال خون عنوان کرد.
وی گفت: شهرستان نور با جمعیتی حدود ۱۲۱ هزار نفر، ۱۵۰ بیمار خاص و ۱۰۴ تخت فعال بیمارستانی دارد و با توجه به بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی در دست احداث حتما به زودی شاخص های آن افزایش پیدا خواهد کرد.
انتهای پیام
نظرات