• پنجشنبه / ۶ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۵:۰۵
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1400030604782
  • خبرنگار : 71541

توسعه ۳۰ درصدی ناوگان حمل و نقل بین شهری پست

توسعه ۳۰ درصدی ناوگان حمل و نقل بین شهری پست
عکس تزئینی است

مدیرعامل شرکت ملی پست گفت: امروز ۳۰ درصد به ناوگان حمل و نقل پست اضافه می‌شود که با افزایش ۴۰۰ وانت ۱۰۰ درصد شبکه ناوگان شهری پست افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، از سه پروژه «توزیع و جمع‌آوری هوایی مرسولات کشور»، «راه‌اندازی سیستم سورتینگ مکانیزه هاب منطقه‌ای مرکزی کشور» و «بهره‌برداری از فاز جدید توسعه ناوگان حمل و نقل شهری و بین شهری شرکت ملی پست» با حضور محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رمضانعلی سبحانی‌فر -مدیرعامل شرکت ملی پست- رونمایی شد.

رمضانعلی سبحانی‌فر - مدیرعامل شرکت ملی پست - در این مراسم با بیان اینکه امروز پست بستر امن تجارت الکترونیک در کشور است، گفت: در راستای استمرار طرح تحول در شبکه پستی و با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا تحقق‌بخشی به این امر سرعت بیشتری گرفته است.

وی با اشاره به راه‌اندازی هاب‌های پستی منطقه در کشور و کاهش مدت سیر مرسولات پستی عنوان کرد: امروز هاب مرکزی منطقه‌ای کشور واقع در پست اصفهان مجهز به سورتینگ مکانیزه شده و عملیات پستی در این هاب سرعت بیشتری گرفته است.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ارتقای ناوگان حمل و نقل پستی به عنوان یکی از مهمترین پروژه‌های زیرساختی شرکت ملی پست نام برد و گفت: در روزهای آخر سال گذشته به سختی می‌توانستیم بسته‌ها را به استان‌ها رهسپاری کنیم و امروز ۳۰ درصد به ناوگان حمل و نقل پست اضافه می‌شود که با افزایش ۴۰۰ وانت ۱۰۰ درصد شبکه ناوگان شهری پست افزایش یافته است.

افزایش حجم مرسولات پستی به دلیل کرونا

علیرضا زرگوش - عضو هیئت‌مدیره شرکت ملی پست - نیز با اشاره به توسعه ۳۰ درصدی ناوگان حمل و نقل بین شهری پست و توسعه ۱۰۰ درصدی ناوگان شهری، گفت: در سراسر جهان رویکرد پست از ارسال نامه به سمت ارسال بسته و امانات تغییر پیدا کرده است و کرونا شرایط را تغییر داد به نحوی که حجم مرسولات پستی به شدت افزایش پیدا کرد.

وی افزود: به جهت افزایش حجم مرسولات پستی با کمبود فضای مراکز تجزیه و مبادلات در سراسر کشور مواجه شدیم که با اضافه شدن مرکز مکانیزه خلیج فارس در تهران و تعدادی از شهرها بخشی از مشکل برطرف شد.  چالش دیگری در خصوص کمبود وسیله شهری و همچنین کامیون داشتیم که امروز ۳۰ درصد به ظرفیت حمل و نقل برون شهری اضافه و شرایط برای ارسال ۲۰۰ هزار تن مرسولات پستی در سال ۱۴۰۰ مهیا شد.

عضو هیئت مدیره شرکت ملی پست گفت: از آن جا که کار توزیع مرسولات پستی با موتور سیکلت به سختی انجام می‌شد، تصمیم گرفتیم سیستم حمل و نقل درون شهری پست را توسعه دهیم که به همین منظور ۴۰۰ دستگاه وانت امروز وارد شبکه پست شد.

زرگوش اظهار کرد: برای افزایش سرعت ارسال مرسولات هم تلاش شد مرکز تجزیه و مبادلات مکانیزه دیگری در تهران راه‌اندازی شود که به همین منظور قراردادی با یکی از شرکت‌های دانش بنیان برای نصب و راه اندازی سیستم دسته بندی یا سورتینگ با اعتباری معادل ۵۰ میلیارد تومان منعقد شد که تا دو ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد. برای حفظ هرچه بیشتر مرسولات پستی و جلوگیری از آسیب به آن‌ها ۴۰۰۰ ترولی خریداری شده است.

افزایش ظرفیت پردازش هاب منطقه‌ای مرکزی به ۲۲ میلیون مرسوله در سال

همچنین حسین غضنفری - معاون فنی و بازرگانی شرکت ملی پست - که برای افتتاح سورتینگ مکانیزه هاب مرکزی کشور در اصفهان حضور داشت، گفت: ظرفیت فعلی هاب اصفهان پردازش پنج میلیون بسته در سال به ۱۴ مقصد است. با هوشمندسازی این مرکز و استفاده از سورتینگ تولید شرکت دانش‌بنیان داخلی، بدون افزایش نیروی انسانی، ظرفیت پردازش هاب منطقه‌ای مرکزی کشور به ۲۲ میلیون مرسوله در سال و به ۳۱ مقصد افزایش یافته است.

وی افزود: این هاب، مستقیما به ۱۴ استان کشور متصل است و از آن فقط به مقصد شش استان به تهران بسته ارسال می‌شود. بر این اساس میزان پردازش این هاب در نیمه دوم سال گذشته، ۶۰ درصد رشد کرده است. امیدواریم در سال پشتیبانی و مانع زدایی از تولید، پست بتواند به عنوان سکوی تجارت الکترونیک کشور، توانمندساز کسب‌وکارها باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha