• چهارشنبه / ۵ خرداد ۱۴۰۰ / ۲۰:۳۵
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400030504387
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مطرح کرد:

راه و آب؛ شاخص‌های مهم تخصیص اعتبار در خراسان‌ جنوبی

راه و آب؛ شاخص‌های مهم تخصیص اعتبار در خراسان‌ جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی گفت: سال گذشته تاکید کردیم که آب مهم‌ترین شاخص برای تخصیص اعتبار است، اما در نهایت از سوی فرمانداران، ۱۴ میلیارد تومان اعتبار برای آب و ۶۴ میلیارد تومان برای راه اعتبار اختصاص یافت که نشان می‌دهد راه برای فرمانداران اولویت است.

مجید پورعیسی، امروز چهارشنبه ۵ خرداد در نشست تبیین و تشریح اقدامات و دستاوردهای سازمان مدیریت در خصوص توسعه استان، اظهار کرد: تلاش ما برای پیشبرد پروژه‌های استان است.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه تمام پروژه‌های استان باید پیوست منطقه‌ای و قابلیت اجرایی داشته باشد، افزود: برای پیشرفت استان باید اطلس سرمایه گذاری در استان تدوین شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی با بیان اینکه برای توسعه زیرساخت‌های استان نباید خسیس بود، بیان کرد: مسائل استان را امنیتی نکنیم و اگر سرمایه گذاری قرار است در استان سرمایه گذاری کند اطلاعات و جزئیات مربوط به استان را در اختیار وی قرار دهیم.

وی اظهار کرد: قرار است برای ۹۱۸ روستای بالای ۲۰ خانوار استان سند تهیه و ظرفیت‌های هر روستا بیان شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی به حضور چهار نهاد معین در چهار شهرستان مرزی استان اشاره و  گفت: سعی می‌شود با کمک مالی از سوی سازمان مدیریت با نهادهای معین برای پیشرفت شهرستان‌ها همکاری شود.

پورعیسی افزود: برای توسعه استان به تمام نهادهای توسعه مشاوره داده و همراهی خواهیم کرد و برای توسعه استان باید ریسک مدیران را بالا برده و برای پیشرفت کارها همکاری کنیم.

وی با بیان اینکه هنوز بودجه و اعتبارات چانه زنی است، بیان کرد: ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار در حوزه آب و ۵۰ میلیارد تومان در حوزه عشایری تخصیص یافته و برای آب و راه نیز فاینانس اخذ شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان‌جنوبی گفت: دو سوم منابع اعتباری سفر نوبخت به خراسان‌جنوبی اخذ شد؛ دو سوم منابع قول سفر نوبخت اخذ شده است.

وی اظهار کرد: ایجاد سه هزار فرصت شغلی، 17 هزار و 700 واحد مسکن محرومان، چهار برابر شدن اعتبارات حوزه راه، قنوات، گازرسانی، مخابرات و دیجیتال از دیگر اقدامات انجام شده در استان است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی بیان کرد: تفاهم نامه‌هایی در استان در حال انجام داریم و در حوزه مرز نیز بحث آب و برق تامین و مباحث زیرساختی را با تعهد فراهم کردیم.

پورعیسی در حوزه اعتبارات، بیان کرد: در پایان سال گذشته از سرجمع ضریب‌های مختلف که به استان ابلاغ شد در مبحث اعتبارات عمرانی ۸۵۳ میلیارد تومان ابلاغ اعتبار برای استان داشتیم.

وی با بیان اینکه تخصیص طی سال‌های اخیر تغییر کرده و در قالب اوراق و نقدی است، اظهار کرد: ۴۹۰ میلیارد تومان معادل ۵۷.۵ درصد تخصیص از محل‌های مختلف در بحث اعتبارات عمرانی در سال گذشته داشتیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان‌جنوبی گفت: در بحث اعتبارات هزینه‌ای در پایان سال گذشته مبلغ ۳۸۹ میلیارد تومان اعتبار از جمع ردیف‌های مختلف به استان ابلاغ شده که معادل ۹۹.۸۵ درصد تخصیص اعتبار به جز از یک ردیف و دستگاه، تخصیص سایر دستگاه ها کامل شده است.

پور عیسی افزود: در سال گذشته با بحث افزایش حقوق کارمندان دولت مواجه شدیم که بار مالی حدود ۵۰ درصدی ایجاد کرد. در استان ما نیز حدود ۶۸ میلیارد تومان بار مالی برای استان بود که توانستیم با رایزنی اعتبار را برای استان تامین کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته حدود ۷۵ نفر از کارمندانی که در سال ۱۳۹۸ بازنشست شدند پاداش و مرخصی مالی آنها پرداخت شد. جزو معدود استانهایی هستیم که تا پایان سال 1398 هیچ گونه مانده پاداش و مرخصی در دستگاه های اجرایی که مشمول اعتبارات استانی هستند، نداریم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان‌جنوبی بیان کرد: برای سال گذشته رقم پاداش بازنشستگان سرجمع و به تهران ارسال شده است.

پورعیسی در مورد درآمدهایی که سال گذشته پیش‌بینی شده بود، گفت: رقم ۴۲۰ میلیارد تومان مصوب قانون بود که در پایان سال گذشته ۵۵۳ میلیارد تومان عملکرد دارایی‌های استان معادل ۱۳۳ درصد مازاد درآمد داشتیم.

وی از وجود دو ظرفیت در استان طی سال گذشته خبر داد و افزود: بحث تهاتر با بانک‌ها در مورد پیمانکارانی که بدهی داشتند یکی از ظرفیت ها بود که ایجاد شد و از این محل خراسان‌جنوبی ۱۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان عملکرد داشت.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی اظهار کرد: در بحث اوراق و اسناد مالیاتی نیز حدود ۹ میلیارد تومان عملکرد خراسان جنوبی بود.

پورعیسی تصریح کرد: برای سال جاری اعتبار سال را به صورت کلی در زمینه اعتبارات هزینه‌ای و تملک و دارایی سرمایه‌ای ابلاغ کرده و منتظر دستورالعمل برای برگزاری جلسه و توزیع اعتبارات شهرستانی هستیم.

وی خاطرنشان کرد: اگر مقایسه ابلاغی اعتبارات سال گذشته با امسال در ابتدای سال را داشته باشیم در بحث اعتبارات هزینه‌ای از رشد ۵۵ درصدی، اعتبارات تملک رشد ۲۵ درصدی، حوزه نفت ۲۳۰ درصد افزایش و در بحث ۲۷ صدم درصد مالیات بر ارزش افزوده نیز حدود ۴۰ درصد افزایش را شاهد هستیم.

رشد 93 درصدی اعتبارات توازن ملی

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان‌جنوبی در مورد اعتبارات توازن ملی، تصریح کرد:  اعتبارات امسال نسبت به سال گذشته ۹۳ درصد رشد را نشان می‌دهد. 

پورعیسی در مورد اولویت‌ها و شاخص‌های توزیع اعتبارات، بیان کرد: برای سال جاری ۲۳۰ شاخص جهت توزیع اعتبارات در نظر گرفته شده اما شاخص و اولویت توزیع اعتبارات در تمام شهرستان‌ها یکی نیست.

وی از وجود ۱۷ پروژه ملی در استان خبر داد و افزود: این تعداد پروژه ۹۷ میلیارد تومان اعتبار دارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان‌جنوبی بیان کرد: اولویت ما در سال جاری اتمام پروژه‌های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالا و دارای اعتبار است.

وی بیان کرد: در سال جاری محدودیت آغاز پروژه داریم و ۱۰ درصد اعتبارات استان برای پروژه‌های جدید در نظر گرفته می‌شود.

پورعیسی گفت: خراسان‌جنوبی به دلیل وسعت و روستاهای زیاد، در بخش راه های روستایی دارای پروژه های نیمه تمام زیادی است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی گفت: برای سال جاری ۵۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار در حوزه راه های روستایی در نظر گرفته شده و اولویت با راه‌های روستایی بالای ۲۰ خانوار است.

وی افزود: برای راه‌های روستایی علاوه بر اعتبارات راهداری، ۲۰ میلیارد تومان سازمان مدیریت و همچنین اعتبار ملی نیز درنظر گرفته شده است.

پورعیسی با بیان اینکه اولویت در روستاها آب و راه است، بیان کرد: بیش از ۴۰۰ روستا در استان آبرسانی سیار می‌شود و برنامه، آبرسانی پایدار برای روستاها و حذف آبرسانی سیار است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی بیان کرد: در بحث فاینانس برای آب حدود ۴۵۰ میلیارد تومان فاینانس انجام شده است.

وی از افزایش دو برابری سرویس‌های آبرسانی طبق گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خبر داد و گفت: تامین و اختصاص اعتبارات آبخیزداری، مرمت قنوات، آبرسانی به عشایر و ... از دیگر اقدامات انجام شده است.

پورعیسی در مورد اعتبارات سفر رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی به خراسان جنوبی، تصریح کرد: اعتبارات از ۹۴۰ میلیارد تومان به یک هزار و ۵۰ میلیارد تومان افزایش یافت که انتظار می‌رود منابع مورد نیاز تا پایان خرداد به استان برسد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی اظهار کرد: تفاهم نامه‌هایی با رییس سازمان مدیریت داریم که شامل مسکن محرومان، انرژی های خورشیدی، ایجاد سه هزار فرصت شغلی و ... است که به نظر می‌رسد منابع برای تزریق به پروژه ها تا پایان دولت انجام شود.

وی در مورد وضعیت توسعه استان، بیان کرد: در مسیر ارتقای شاخص‌ها رشد و موفقیت نسبی داشتیم، اما پیشرفت‌ها باید تدوام داشته باشد.

پورعیسی با بیان اینکه یکی از اشکالات ما در استان بخشی نگری دستگاه‌ها است، تصریح کرد: بیشتر در استان به دنبال رشد و ارتقا هستیم و عقب ماندگی استان در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و ... عقب ماندگی تاریخی است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان‌جنوبی گفت: در بحث احداث گلخانه، بارگاه‌های زرشک، زعفران، بوم گردی و ... اقدامات جدیدی در استان آغاز شده و موفقیت نسبی داشتیم اما مسیر باید ادامه داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: در خراسان جنوبی در بحث ریل، اصلا خطوط ریل به آن معنی نداریم؛ در حوزه گردشگری فکر می‌کنیم استان گردشگری هستیم اما اینگونه نیست. در حوزه مرز نیز اگر قرار است مرزها فعال و منجر به توسعه استان شود باید تمام زیرساخت‌ها فراهم باشد. 

پورعیسی گفت: در بخش ارتقای شاخص‌ها در برخی از حوزه‌ها از جمله افزایش ۱۱ درصدی تولید ناخالص، برق رسانی به روستاها، گازرسانی، راه روستایی، صنعت، حمل و نقل و افزایش جابجایی بار، حوزه کشاورزی، حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی و ... پیشرفت‌هایی وجود داشته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی بیان کرد: نرخ مهاجرت افراد باسواد و تحصیل کرده استان زیاد است که باید مانع این کار شد چراکه نیروی انسانی سرمایه‌های هر استان است که باید حفظ شوند.
انتهای پیام

پورعیسی با بیان اینکه سرعت جذب اعتبارات مورد توجه است، افزود: در حوزه فرهنگی در استان معتقد هستیم پروژه‌های فرهنگی در بخش تبلیغات اسلامی و فرهنگ ارشاد اسلامی به هر قیمتی که است به پایان برسد.

وی از تصویب سند توسعه رسانه استان در سال گذشته خبر داد و یادآور شد: سال گذشته اعتباری در این خصوص نداشتیم اما در سال جاری برای جذب اعتبار پیگیری می‌کنیم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha