• چهارشنبه / ۵ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۷:۰۱
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1400030504276
  • منبع : وزارت علوم و تحقیقات

در نشست تخصصی تجاری‌سازی یافته‌های علمی ایران و اتریش تاکید شد

ضرورت شناخت چالش‌های موجود بر سر راه تجاری‌سازی و مشکلات ناشی از تحریم‌ها

ضرورت شناخت چالش‌های موجود بر سر راه تجاری‌سازی و مشکلات ناشی از تحریم‌ها

نشست تخصصی تجاری‌سازی و انتقال دانش به عنوان یکی از محورهای کلیدی و مهم‌ترین ابعاد همکاری‌های مشترک بین دو کشور ایران و اتریش برگزار شد.

به گزارش ایسنا، این نشست (مجازی) تخصصی که به عنوان سومین کارگروه همکاری‌های آکادمیک، تحقیقات و آموزش عالی بین دو کشور جمهوری اسلامی ایران و فدرال اتریش برگزار شد، به همت مرکز همکاری‌های علمی بین المللی وزارت علوم و با حضور مشترک دکتر جعفر قیصری، رئیس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان و همتای اتریشی وی، "دنیلا کوپریوا اورباس"، مرجع ارتباط ملی و سرپرست واحد انتقال دانش و حقوق مالکیت معنوی در وزارت آموزش، علوم و تحقیقات فدرال اتریش تشکیل شد.

دکتر جعفر قیصری، رئیس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان در این نشست، ضمن ارائه گزارشی کلی از مراکز رشد و فناوری، شرکت‌های مستقر و آزمایشگاه‌های آن، با اشاره به تلاش مجموعه علمی تحقیقاتی کشور در تبیین موقعیت‌های جدید همکاری در حوزه‌های پژوهشی، تاکید کرد: ایجاد فرصت‌های جدید همکاری شرکت‌های صنعتی، تجاری و فناور، شرکت‌ها و صنایع دانش بنیان با همتایان اتریشی به ویژه، فعالیت اقتصادی این شرکت‌ها از مواردی است که امیدواریم صورت پذیرد.

دکتر قیصری ضمن تاکید بر ضرورت شناخت چالش‌های موجود بر سر راه تجاری‌سازی و مشکلات ناشی از تحریم‌ها گفت: اعتقاد دارم شرکت‌های تجاری و صنایع نوپا و کوچک دانش بنیان باید مسیرهای ابتکاری برای تبادل فناوری و تجارت محصولات خود به کار گیرند.

وی همچنین بر لزوم شناسایی نقاط ضعف و مسیرهای همکاری تاکید کرده و آمادگی مجموعه پارک‌های علم و فناوری کشور را برای برگزاری یک کارگاه مجازی در زمینه تجاری‌سازی پژوهش و انتقال دانش به عنوان بستری برای تبادل اطلاعات و ارتباط بین متخصصان ایرانی و اتریشی تا قبل از پایان سال ۲۰۲۲ به طرف اتریشی اعلام کرد.

به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، بر اساس سند نقشه راه همکاری‌های بین دو کشور مقرر شده بود کارگاه مزبور به صورت بازدید تحقیقاتی در سال‌های گذشته از طرف اتریش برنامه‌ریزی و انجام شود که به دلیل شیوع بیماری همه‌گیر کرونا در سطح جهان، برگزاری آن به صورت کارگاه مجازی امکان پذیر خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha