به گزارش ایسنا به نقل از استانداری، ماندانا زنگنه در نشست مبادلات مرزی استان که در سالن جلسات این معاونت برگزار شد افزود: افغانستان کشوری است که بازار صادرات پذیری بالایی دارد و با توجه به تشابهات فرهنگی اعتماد بسیار به تولیدات کشور دارند و این فرصتی مناسب برای صادرات را در اختیار تولیدکنندگان قرار میدهد.
وی بیان کرد: سال گذشته از پل ابریشم و پایانه مرزی میلک در مرز ایران و افغانستان به طور متوسط روزانه ۱۳۵ دستگاه خودرو ترانزیتی وارد و ۱۳۸ دستگاه خارج شد که این یعنی هر روز ۲۷۳ تردد ترانزیتی در این پایان ثبت شده است.
زنگنه افزود: بندر چابهار به دلیل پهلوگیری کشتی های ترانزیتی به عنوان مبدا مسیر ترانزیت خشکی شناخته میشود و این در حالی است که طی سالهای گذشته این بندر تحولات بزرگی به خود دید و در نتیجه آنها امروز ظرفیت بارگیری در این بندر از ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تن در سال گذشت و این یعنی کشتیهای بزرگ کانتینربر با تناژ ۱۰۰ هزار تن امروز می توانند در این بندر پهلو بگیرند.
وی گفت: با توجه به کنار هم قرار گرفتن همه این ظرفیتهای بالقوه در استان سیستان و بلوچستان میتوان گفت شاهراه ترانزیتی شرق ایران مهمترین طرح ترانزیتی کشور است که صادرات و واردات بسیاری از کشورها را تسهیل می بخشد.
انتهای پیام
نظرات