به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این کارگاه با تدریس دکتر شادیه محمدی ـ دکتری تخصصی بهداشت مواد غذایی و عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت در روزهای ششم و هفتم خرداد از ساعت ۱۵ تا ۱۸ برگزار میشود.
این کارگاه با همکاری انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاههای شیراز، مشهد، همدان، زنجان، سمنان، جهرم، مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر و کمیته تحقیقات بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کردستان برپا میشود و علاقهمندان برای شرکت در آن و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به شماره واتساپ ۰۹۹۱۰۱۷۹۵۶۸ پیام دهند.
انتهای پیام
کارگاه «بهداشت و ایمنی مواد غذایی در صنعت غذا» برگزار میشود
![کارگاه «بهداشت و ایمنی مواد غذایی در صنعت غذا» برگزار میشود کارگاه «بهداشت و ایمنی مواد غذایی در صنعت غذا» برگزار میشود](https://cdn.isna.ir/d/2021/05/24/3/61934265.jpg)
انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان کارگاه آنلاین «بهداشت و ایمنی مواد غذایی در صنعت غذا» را برگزار میکند.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات