به گزارش ایسنا بنابر اعلام گیلان کشت، برنج دم سیاه یکی از محصولات مرغوب و با کیفیت استان گیلان است. انواع برنج دم سیاه در شهرهای آستانه اشرفیه، رشت، لاهیجان و ..... کشت میشود. کشاورزان برای کاشت این محصول هزینه بالایی را اختصاص میدهند.
ویژگی برنج دم سیاه
این برنج بعد از پخت نرم میشود. طعم و مزه این برنج بینظیر است. طول دانه برنج دم سیاه تقریبا 7.5 میلی متر است. که پس از پخت به 12.15 میلی متر میرسد. این برنج رنگی سفید مایل به کرم دارد. لازم به ذکر است که این محصول شباهت زیادی به برنج هاشمی دارد. اما تفاوت برنج دم سیاه و هاشمی در قد آن است. شما میتوانید بعد از پخت از قد این دو محصول به تفاوت آن پی ببرید. قد برنج دم سیاه از برنج هاشمی بیشتر است. این محصول بعد از گرم شدن کیفیت خود را از دست نمیدهد.
برنج صدری دم سیاه
برنج دم سیاه با قد و عطر و بوی خوشی که دارد بسیار مناسب جهت استفاده در مجالس و مهمانیها میباشد. قیمت برنج دم سیاه نسبت به دیگر محصولات مشابه بالاتر میباشد. این محصول در کیسههای ده کیلویی، پنج کیلویی و پانصد گرمی به فروش میرسد. قیمت برنج دم سیاه از دیگر برنجهای شمال بالاتر میباشد. برخی افراد برنج هاشمی آستانه اشرفیه را با برنج صدری دم سیاه آستانه اشرفیه اشتباه میگیرند. برنج صدری دم سیاه آستانه اشرفیه دارای قلم کشیدهتر و بلندتر است و نسبت به برنج هاشمی از پخت بهتری برخوردار است. اما همچنان برنج هاشمی هم طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است.
برنج دم سیاه
برنج دم سیاه درجه یک و روش پخت آن
این برنج خوش عطر را میتوانید به دو روش بپزید. قبل از مصرف باید برنج را در آب و نمک خیس کنید. مدت زمان و میزان آبی که بر روی برنج ریخته میشود با توجه به نو و کهنه بودن برنج دم سیاه تفاوت دارد. اگر برنج شما کهنه است لازم است برای یک پیمانه برنج؛ یک و نیم پیمانه آب ولرم بریزید. اما اگر برنج شما نو هست و تازه تولید شده است؛ برای یک پیمانه برنج؛ یک پیمانه آب ولرم کافی است. مقدار نمک نباید زیاد باشد چون ممکن است شور شود. هنگامی که برنج را روی شعله قرار دادید؛ باید کمی روغن به آن اضافه کنید. حرارت شعله را کاملا زیاد کنید تا آب جوش بیاید و کم کم تبخیر شود. پس از جوش آمدن آب به پانزده دقیقه زمان نیاز است تا آب کاملا تبخیر شده؛ سپس شعله را کم کنید تا دم بکشید. اگر دوست دارید برنجتان ته دیگ داشته باشید؛ اجازه دهید چهل و پنج دقیقه روی شعله کم باشد. اما اگر ته دیگ دوست ندارید؛ میتوانید پس از سی دقیقه برنج را از روی شعله بردارید. این روش پخت برنج به روش کتهای معروف میباشد.
برنج دم سیاه
پخت برنج دم سیاه به روش آبکش
در این روش بهتر است برنج دم سیاه کهنه را به مدت دو ساعت در آب ولرم و نمک خیس کنید. در ظرفی دیگر مقداری آب بریزید که برنج مورد نظر شما بتواند به راحتی در آن جوش بخورد. آب را بروی شعله قرار دهید تا کاملا جوش شود. سپس برنجی را که از قبل خیس کردهاید را درون آب جوش بریزید. اجازه ندهید دانه برنج کاملا نرم شود. بعد از اینکه برنج نیمپز شد؛ شعله را خاموش کنید و سریع برنج را درون آبکش بریزید و برای اینکه دانه برنجها به یکدیگر نچسبند یک پیمانه آب سرد روی برنج بریزید. صبر کنید تا آب برنج کاملا کشیده شود و برنج تقریبا خشک شود. برای این مرحله چند دقیقه کافی است. سپس برنج را درون قابلمهای که از قبل روی شعله قرار دادهاید و اطراف آن کمی داغ شده است ریخته و بر روی شعله قرار دهید. برای اینکه برنج به ته قابلمه نچسبد میتوانید قبل از ریختن برنج در قابلمه؛ کمی روغن ته ظرف خود بریزید. برای اینکه برنج شما خود دم بکشد لازم است شعله را کاملا کم کنید.
برنج دم سیاه
خرید برنج دم سیاه استخوانی
اگر قصد خرید انواع برنجهای شمالی را دارید میتوانید به صورت غیر حضوری و اینترنتی با مراجعه به سایت گیلان کشت؛ برنج مورد نظر خود را سفارش دهید. توان و قدرت تولیدی گیلان کشت بسیار بالا میباشد. به طوری که میتواند برای مشتریان خود برنج به طور عمده را فراهم کند. محصولات گیلان کشت از نظر کیفی بسیار بالا میباشد. بررسیها نشان میدهد کارشناسان گیلان کشت؛ یک سال قبل از شروع کشت برنج؛ تمام جوانب را میسنجند و با برنامه ریزی دقیق و بلندمدت کیفیت محصولات خود را تضمین میکنند. به طوری که کیفیت برنج موجود در گونی اول با گونی آخر به یک شکل میباشد و از این نظر تفاوتی با یکدیگر ندارند.
فروشگاه اینترنتی برنج گیلان کشت؛ محصولات خود را در کیسههای پنج و ده کیلویی دستهدار و زیپدار به مشتریان خود عرضه میکند. این فروشگاه سفارش اینترنتی شما سریعاً به دستتان میرساند و مشتریان هفت روز مهلت دارید برنج را تست کرده و در صورتی که راضی نبودند آن را مرجوع کنید. این فروشگاه سفارشات بالای چهل کیلو را به صورت رایگان ارسال میکند.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات