• پنجشنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۲:۴۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1400023021727
  • خبرنگار : 50010

فرماندار شهرستان خبر داد

واکسیناسیون بیش از ۲۰۰۰ نفر از جمعیت هشترود

واکسیناسیون بیش از ۲۰۰۰ نفر از جمعیت هشترود

ایسنا/آذربایجان شرقی فرماندار هشترود از واکسیناسیون بیش از ۲۰۰۰ نفر از بیماران خاص، کادر بهداشت و درمان، پاکبانان شهرداری، کارکنان آرامستان‌ها، هلال احمر و گروه‌های سنی ۸۰ سال به بالا به همراه جمعی از جانبازان شهرستان خبر داد. 

امین امینیان در جلسه ستاد پشیگری از کرونا، خاطر نشان کرد: از روز شنبه واکسیناسیون افراد ۷۰ سال به بالا در هشترود شروع خواهد شد.

به گزارش ایسنا، وی تاکید کرد: مابقی افرادی که از  بیماری خاص رنج می‌برند، با مراجعه به مراکز درمانی نسبت به واکسینه شدن اقدام کنند.

وی با بیان این‌که از ۲۶۶۲ نفر فرد کرونایی مثبت در هشترود ۷۱ نفر فوت کرده‌اند، خاطرنشان کرد: کانون کرونا در هشترود در مراکز سه گانه شهری و چهار روستای بخش نظرکهریز است و مردم باید همچنان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند تا شیوع کووید ۱۹ روند افزایشی نداشته باشد.

امینیان اضافه کرد: متاسفانه شهرداری هشترود در جلوگیری از تجمعات در آرامستان‌ها سست عمل می‌کند و عوامل این اداره هیچ تعهدی در قبال وظایف مربوطه ندارند. 

وی ادامه داد: مرگ و میر پیک چهارم در هشترود بسیار بالاتر از سه پیک گذشته است و مردم باید به اصل سلامت که اولویت اول کشور است، توجه بیشتری داشته باشند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha