به گزارش ایسنا مسعود منصور در نامه به معاون دادستانی کل کشور در حقوق عامه با بیان اهمیت و جایگاه جنگلها و مراتع کشور، یکی از عوامل موثر در تخریب عرصههای ملی را ایجاد حریق در مناطق جنگلی و مرتعی با رفتارهای مداخله جویانه انسانی برشمرد که توسط بعضی افراد عمدا و یا سهوا به وقوع میپیوندد.
وی افزود: بررسیهای صورت گرفته در سالهای اخیر نشانگر این مطلب است که حدود ۹۵ درصد از آتشسوزیها در جنگلها و مراتع توسط عوامل انسانی بهصورت عمدی و یا بر اثر بی مبالاتی اتفاق میافتد و در این رابطه سال گذشته دهها نفر در جریان بررسیهای به عمل آمده شناسایی، دستگیر و تحویل مقامات قضایی شدهاند.
رییس سازمان جنگلها ادامه داد: متاسفانه مجازاتهای مقرر فاقد اثر بازدارندگی شده است. ادامه این روند میتواند آثار زیانباری را برای این منابع خدادادی به همراه داشته باشد.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی سازمان جنگلها، منصور در پایان با اشاره به اینکه خشکسالی و گرمای زودرس در سال جاری احتمال وقوع حریق و آتش سوزیهای عمدی و سهوی در جنگلها و مراتع کشور را افزایش خواهد داد از دادستانهای سراسر کشور خواست به منظور پیشگیری از وقوع جرم و ایجاد عامل بازدارندگی در برخورد قاطع با مجرمان، اهتمام لازم را به کار بگیرند و با ادارات منابع طبیعی همکاری کنند.
انتهای پیام
نظرات