به گزارش ایسنا، اکبر قنبرپور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۰ سال گذشته کاملا به صورت مجازی بود، افزود: چالش بزرگ دهمین نمایشگاه اینوتکس که از روز سه شنبه ۲۸ ازدیبهشت برگزار شد، شیوع کرونا است و ما در این زمینه به دو راهکار رسیدیم که یکی از آنها برگزاری بخش مجازی است که در حال حاضر حدود ۱۸۰ غرفه مجازی و بازدیدکننده مجازی در این رویداد ثبت نام کردند.
وی راهکار دوم را برگزاری بخش فیزیکی این نمایشگاه عنوان کرد و یادآور شد: در حال حاضر پیک چهارم در حال گذار است و شهرستان پردیس و تهران نارنجی شدند، از این رو ما با حفظ پروتکلها اقدام به برگزاری حضوری این نمایشگاه کردیم.
قنبرپور تعیین محل برگزاری نمایشگاه را از دیگر موضوعات مطرح در خصوص برپایی نمایشگاه اینوتکس عنوان کرد و ادامه داد: تا پیش از شیوع کرونا محل نمایشگاه در تهران بود، ولی تصمیم گرفتیم که امسال در پارک پردیس اقدام به برگزاری دهمین دوره نمایشگاه اینوتکس کنیم و از این بعد هم این رویداد در محل پارک پردیس برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه در نمایشگاه نوآوری امسال میزبان ۳۵۰شرکت فناور و تیمهای استارتآپی هستیم، یادآور شد: اینوتکس امسال، صرفا یک نمایشگاه نیست بلکه بخشهای جانبی در آن در نظر گرفته شده و عمده بازیگران اکوسیستم نوآوری همچون سرمایه گذاران، شتابدهندهها، تیمهای استارتآپی، شرکتهای فناور و دانش بنیان در آن حضور دارند.
معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس با اشاره به بخش استیج این رویداد، خاطر نشان کرد: در این بخش موضوعات عمومی کسب و کار همچون رهبری تیمها، محیط زیست، بین المللی شدن و مسایل تحریمها، پارادایم ذهنی مدیران، چالشهای اکوسیستم مورد بحث و بررسی قرار میگیرد.
وی با اشاره به بخش دیگری در نمایشگاه اینوتکس که مربوط به فناوریهای آینده است، گفت: بخش دیگری در نمایشگاه مختص فناوریهای آینده است که شامل ۵G، بیگ دیتا، پردازش ابری، بیوتکنولوژی و علوم شناختی میشود که در نمایشگاه توسط متخصصان شرکتهای دانش بنیان مورد بررسی قرار میگیرند.
وی با اشاره به برگزاری بخش مربوط به زنان در نمایشگاه اینوتکس، یادآور شد: باید به زنان توجه بیشتری صورت گیرد، از این رو در این رویداد در پاویون زنان پیشگام که موفقترین زنان در حوزه کارآفرینی هستند، گفتوگو خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات