• چهارشنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۰۹:۴۹
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1400022920664
  • خبرنگار : 50061

یک کارآفرین خطاب به مسئولان:

لطفاً سنگ‌اندازی نکنید!

لطفاً سنگ‌اندازی نکنید!

ایسنا/قزوین یک کارآفرین گفت: از مسئولین تقاضا دارم امکانات لازم را در اختیار تولیدکنندگان قرار دهند چون بدین‌واسطه تسهیلات از چرخه خارج نشده و مستقیماً به تولید تزریق خواهد شد؛ از مسئولان درخواست داریم جلوی پای تولیدکنندگان سنگ اندازی نکنند و برای اعطای تسهیلات کمک کنند چون اغلب بانک‌ها عملاً تسهیلات به تولیدکننده نمی‌دهند.

زهرا ملک‌لو در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: سال ۹۳ در کارگاه آموزشی بافت تابلوفرش حضور پیدا کردم و پس از سه ماه آموزش موفق به بافت یک تابلو فرش شدم، با مواد اولیه باقی مانده مجدداً چله‌کشی کردم و تابلو فرش جدید بافتم.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۳۰ بافنده زیر نظر من مشغول به بافت گبه و فرش هستند؛ در کارگاه به علاقه‌مندان نیز آموزش می‌دهیم بنابراین افراد می‌توانند در کارگاه آموزشی شرکت کرده و پس از یک ماه بافت فرش و گبه را بیاموزند.

این بافنده خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت فضای فیزیکی بسیاری از بافندگان در منازل خود مشغول به فعالیت هستند و میزان درآمد آنان به میزان فعالیت‌شان بستگی دارد در حال حاضر یک بافنده با هشت ساعت فعالیت در روز، ماهانه ۲ میلیون تومان درآمد خواهد داشت و علاوه بر آن نیز بافندگانی هستند که ماهانه سه تا چهار میلیون تومان درآمد دارند. بافت فرش و گبه محدودیت ندارد و حتی آقایان نیز می‌توانند در این حوزه مشغول به کار شوند.

وی بیان کرد: برای فروش مشکلی وجود ندارد و در حال حاضر تنها مشکل ما کمبود فضای فیزیکی و سرمایه برای خرید تجهیزات و مواد اولیه است. یک کارگاه ۸۰ متری اجاره کرده‌ایم و در صورت اعطای تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی می‌توانیم کارگاه ۱۲۰ متری احداث کنیم تا برای ۴۰ نفر اشتغال‌زایی داشته باشیم.

ملک‌لو تشریح کرد: ماهانه ۵۰ متر مربع فرش تولید می‌کنیم و در صورت تأمین مواد اولیه از جمله دار قالی ضمن بافت ماهانه ۲۰۰ مترمربع فرش، ظرفیت افزایش تعداد بافندگان وجود دارد. بافت گبه از فرش نیز سهل‌تر است، زمانی که برای اولین بار در روستای خودمان برای جذب بافنده اقدام کردم استقبال نشد اما پس از گذشت مدتی بانوان بسیاری از آن استقبال کردند چون مشاغلی از این دست موجب می‌شود خانم‌ها زمان خود را مدیریت کنند و به بطالت نگذراند و علاوه بر آن کسب درآمد نیز داشته باشند.

وی تصریح کرد: از مسئولین تقاضا دارم امکانات لازم را در اختیار تولیدکنندگان قرار دهند چون بدین‌واسطه تسهیلات از چرخه خارج نشده و مستقیماً به تولید تزریق خواهد شد برای همین از مسئولان درخواست داریم جلوی پای تولیدکنندگان سنگ نیندازند و برای اعطای تسهیلات کمک کنند چون اغلب بانک‌ها می‌گویند که تسهیلات اعطا نمی‌کنند، برای راه‌اندازی کارگاه به‌دنبال تسهیلات بودم که موفق به دریافت آن نشدم و به اجبار مکانی را برای کارگاه اجاره کردم.

این کارآفرین در پایان سخنانش یادآور شد: با دریافت تسهیلات می‌توانیم تجهیزات روفوگری نیز خریداری کنیم، بدین‌واسطه ماهانه هفت تا هشت میلیون تومان در هزینه‌ها صرفه‌جویی خواهیم کرد.

به گزارش ایسنا، این مصاحبه در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و معرفی پیشرانان توانمند استان صورت پذیرفت. کارفرمای این طرح ملی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بوده و جهاددانشگاهی مجری این طرح است؛ علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات تکمیلی به سایت www.inhb.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha