ابوالفضل محبان، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: تیمهای عملیاتی جمعیت هلال احمر خراسان شمالی از ساعات اولیه با حضور در منطقه، امدادرسانی به حادثه دیدگان را آغاز کردند و طی دو روز گذشته همچنان تیمها در منطقه مستقر هستند تا به زلزله زدگان ارائه خدمت کنند.
وی با تاکید بر اینکه جمعیت هلال احمر در خدمت به حادثه دیدگان ناشی از حوادث و سوانح پیش گام است افزود: طی دو روز گذشته جمعیت هلال احمر استان با برپایی چادر اسکان اضطراری و توزیع تغذیه اضطراری در مناطق حادثه دیده، سعی در کاهش آلام حادثه دیدگان داشته است.
محبان اظهار کرد: وقوع زمین لرزههایی که از بامداد روز گذشته رخ داد و پس لرزههای آن همچنان ادامه دارد، سبب خسارت به منازل مسکونی در روستاها شد.
وی با اعلام آخرین آمار اقلام امدادی توزیع شده بین خانوادههای این مناطق ادامه داد: تاکنون که دو روز از وقوع زمین لرزه 5.4 و 5.5 ریشتری در استان می گذرد، 302 چادر امدادی بین اهالی روستاهای خسارت دیده توزیع شده و تمامی خانوادههای منازل مسکونی خسارت دیده، اسکان اضطراری داده شدهاند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی با بیان اینکه تا کنون 30 تخته پتو و 166 تخته موکت بین حادثه دیدگان توزیع شده است، گفت: یک هزار و 800 قوطی انواع کنسرو و 320 بسته غذایی 24 ساعته نیز بین حادثه دیدگان در مناطق زلزله زده توزیع شد.
محبان در پایان با اشاره به اینکه نیرویهای جمعیت هلال احمر از لحظات ابتدایی حادثه در حالت آماده باش قرار دارند افزود: جمعیت هلال احمر تا پایان حادثه در منطقه حضور داشته و امدادرسانی به حادثه دیدگان ادامه دارد.
به گزارش ایسنا بر اثر وقوع زمینلرزه های پیاپی بامداد روز دوشنبه، 27 اردیبهشت ماه، بیش از یک هزار خانه در شهرستانهای گرمه و جاجرم خسارت دیدند که از این میان 106 خانه به طور کامل تخریب و غیرقابل سکونت شده اند.
بنا به آمار مرکز لرزه نگاری کشوری، موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، از ساعت 3:34 دقیقه بامداد دوشنبه تا ساعت 23 و 27 دقیقه، 24 زمین لرزه در کانونهای دو شهر سنخواست و شوقان خراسان شمالی رخ داده است که دو زمین لرزه 5.4 و 5.5 ریشتر قدرت داشته اند.
به گفته کارشناسان بر اساس شواهد تاریخی منطقه سنخواست پتانسیل لرزهخیزی دارد؛ گسل "کرف" با طول تقریبی ۳۵ کیلومتر در مجاورت رومرکز زلزله سنخواست استان خراسان شمالی امتداد دارد و بررسی زلزلههای تاریخی این منطقه نشان میدهد که از سال ۱۹۰۰ میلادی تاکنون زلزلههای تاریخی تا ۱۰۰ کیلومتری اطراف این منطقه رخ داده، ضمن آنکه زمینلرزههای ۱۵ سال اخیر نیز معرف میزان لرزهخیز بودن منطقه است.
انتهای پیام
نظرات