به گزارش ایسنا، روز گذشته نامهای از سوی یکی از شرکتهای تولیدکننده روغن به سازمان بورس اوراق بهادار منتشر شد که بر اساس آن سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان با افزایش ۳۵ درصدی قیمت انواع روغن مایع و ۳۰ درصدی انواع روغن جامد موافقت کرده است.
چند ساعت بعد از انتشار این خبر، افزایش قیمت شکر هم منتشر شد. البته طولی نکشید که این خبر توسط دبیر انجمن صنفی کارخانجات قند و شکر تکذیب شد و وی در گفت و گویی اعلام کرد که"هیچگونه افزایش قیمت قانونی در این زمینه اتفاق نیفتاده است و فعلا هم قرار نیست اتفاقی بیفتد".
اگرچه در خصوص افزایش قیمت روغن، شکر و حتی نان صحبتهای ضد و نقیض بسیاری در این مدت مطرح شد ولی تاکنون این موضوعات هیچ واکنشی را از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) به همراه نداشته و هیچ مقام رسمی در این وزارتخانه تا به این لحظه این افزایش قیمتها را رد یا تایید نکرده است. سوال اینجاست که چرا وزارت صمت در مورد افزایش قیمت این کالاهای اساسی هیچگونه روشنگری انجام نمی دهد و دقیقا مشخص نمی کند که این اقلام چند درصد گران شده اند و علت افزایش قیمتها چیست؟ آیا این سکوت وزارت صمت باعث آشفتگی بیشتر بازار نخواهد شد؟ آیا با صحبت نکردن در خصوص افزایش قیمت ها مردم متوجه گرانی نمی شوند؟
با این حال اگر سری به بازار بزنیم متوجه خواهیم شد با وجود اینکه هنوز افزایش قیمتها اعمال نشده، ولی شکر و روغن همچنان گرانتر از نرخ مصوب به دست مصرف کنندگان می رسد؛ به طوری که در حال حاضر قیمت هرکیلو شکر در بسته های ۹۰۰ گرمی در مغازه ها ۱۵ تا ۱۸ هزار تومان است؛ در حالی که براساس اعلام سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان قیمت شکر مصوب برای مصرف کنندگان باید ۸۷۰۰ تومان در بسته های یک کیلوگرمی باشد. روغن مایع آفتابگردان نیز که بایستی برای مصرف کننده ۹۹۰۰ تومان و هر بطری روغن مایع سرخ کردنی ۸۱۰ گرمی ۹۶۵۰ تومان باشد، در خرده فروشی ها با قیمت ۱۳ هزارتومان به فروش می رسد.
انتهای پیام
نظرات