• دوشنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۴:۲۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400022719193

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس:

خیرین ۳۸۵ میلیون تومان به پیوند سواد با زندگی در فارس کمک کرده‌اند

خیرین ۳۸۵ میلیون تومان به پیوند سواد با زندگی در فارس کمک کرده‌اند

ایسنا/فارس معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس گفت: یکی از طرح‌های موفق در حوزه سواد آموزی طرح پیوند سواد و زندگی است که این طرح در هفت شهرستان و ۱۲ مرکز یادگیری محلی استان در حال اجراست و در همین راستا خیرین استان مبلغ ۳۸۵ میلیون تومان را به صورت وام و مشارکت به مراکز مجری این طرح کمک کرده‌اند.

بهزاد نوروزی چگینی دوشنبه ۲۷ اردیبهشت در وبینار آموزشی که با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی برگزار شد، گفت: همانطور که در آموزش‌های رسمی کشور مدرسه کانون تحول است، در سواد آموزی نیز مراکز یادگیری محلی باید کانون تغییر و تحول باشد و مخاطبان سوادآموزی باید مهارت‌های مختلف را در این مراکز را یاد بگیرند.

او افزود: مهمترین شرح وظایف سوادآموزی شناسایی، احصاء، جذب و آموزش افراد بی‌سواد و کم‌سواد است و بر اساس سرشماری سال ۹۵، بالغ بر ۹۷ درصد مخاطبان سوادآموزی یعنی سنین ۱۰ تا ۴۹ سال از نعمت سواد برخوردار بوده‌اند.

معاون سواد آموزی آموزش و پرورش فارس ادامه داد: در سال ۱۳۹۹ بیش از ۲۲ هزار نفر جذب فعالیتهای سواد آموزی شده‌اند که بیش از ۱۰۰ درصد سهمیه مشخص شده از طرف سازمان برای استان فارس تحت پوشش قرار گرفته است.

نوروزی چگینی افزود: یکی از کارهای مهم و مثبتی  که هر ساله قبل از شروع فرآیند جذب در حوزه سواد آموزی فارس انجام می‌شود، برگزاری جلسات تخصصی با حوزه ابتدایی و مدیران مدارس ابتدایی در راستای شناسایی و جذب افراد و اولیای بیسواد است که این مسئله کمک شایانی به مبحث جذب می‌کنپ. 

او خاطرنشان کرد: برای نظارت بر فرآیند جذب هر دو هفته یکبار آمار جذب هر منطقه و شهرستان در فضای مجازی که مدیران و روسای مناطق و شهرستان‌ها نیز در این گروه‌های مجازی حضور دارند به اشتراک گذاشته می‌شود تا روسا و مدیران شاهد روند و فرایند جذب سواد آموز در شهرستان‌ها و مناطق خود باشند.

معاون سواد آموزی آموزش و پرورش فارس گفت: در زمان فرایند جذب، وبینارهای آموزشی در استان به صورت قطبی برگزار می‌شود تا ادارات، پیشنهادات و تجارب مثبت خود را در حوزه جذب به اشتراک بگذارند و همچنین مشکلات جذب نیز در این جلسات مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha