• دوشنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۰:۳۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400022718843
  • خبرنگار : 50436

رئیس هیات ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضاء مشهد:

به دلیل مشکلات مالی بسیاری از فعالیت‌هایمان متوقف شده است

به دلیل مشکلات مالی بسیاری از فعالیت‌هایمان متوقف شده است

ایسنا/خراسان رضوی رئیس هیات ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضاء مشهد گفت: در حال حاضر به شدت مشکل کمبود حامی مالی داریم و به همین خاطر بسیاری از فعالیت‌هایمان متوقف شده است. 

حجت‌الله اسدی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن اشاره به اینکه هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضاء خراسان رضوی تاکنون عملکرد خوبی داشته و توانسته از رتبه ۳۸ تا ۴۰ در سطح کشوری به رتبه ۱۰ در سال ۹۸ صعود کند و در سال ۹۹ نیز همین رتبه حفظ شد، اظهار کرد: تمام هزینه مسابقات، ورزش‌ها، اعزام، بیمه ورزشی و... به عهده هیات است؛ درحالی که ما هیچ منبع درآمدی نداریم. بارها به شهرداری نامه زدیم و درخواست کمک برای امکانات اولیه مثل معرفی سالن ورزشی کرده‌ایم، اما هنوز که هنوز هست بعد از مدت‌ها کمکی دریافت نکرده‌ایم.

به گفته رئیس هیات ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضاء مشهد، حوزه فعالیت هیات شش بخش هموفیلی، دیابت، تالاسمی، ام‌اس، پیوند اعضا و همودیالیز را شامل می‌شود.

اسدی در خصوص رشته‌های ورزشی زیرمجموعه هیات عنوان کرد: تیراندازی، دارت، اسکواش، پتانک، بدمینتون، تنیس روی میز، شنا، دوچرخه‌سواری، دو و میدانی، فوتبال، فوتبال‌دستی و شطرنج، ورزش‌های زیرمجموعه هیات را تشکیل می‌دهد. 

وی اشاره به اینکه هیات مشهد بیش از ۱۵۰ عضو فعال دارد، عنوان کرد: این اعضا در سال ۹۸ و ۹۹، موفق به کسب ۸ طلا، ۵ نقره و ۵ برنز در سطح کشوری و یک طلا و یک نقره در سطح بین‌المللی شدند.

رئیس هیات ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضاء مشهد با اظهار به اینکه تاکنون دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی، روان‌شناسی ورزشی و... برگزار شده، تاکید کرد: ما تنها هیاتی هستیم که اعضای آن، از افراد مبتلا به بیماری‌های خاص هستند و این افراد ریالی را برای خدمتی که ارائه می‌دهند، دریافت نمی‌کنند.  

اسدی افزود: هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضاء خراسان رضوی تاکنون عملکرد خوبی داشته و توانسته از رتبه ۳۸ تا ۴۰ در سطح کشوری به رتبه ۱۰ در سال ۹۸ صعود پیدا کند که در سال ۹۹ نیز همین رتبه حفظ شد.

وی با اشاره به اینکه در دوران شیوع کرونا تمامی مسابقات به صورت مجازی برگزار می‌شود، ادامه داد: حتی مسابقات جهانی دو و میدانی با میزبانی آمریکا که ورزشکاران برای آن در حال تمرین هست به صورت مجازی برگزار خواهد شد؛ به این صورت که بر اساس دستورالعمل فدراسیون جهانی، با کرنومتر مسافت را اندازه گرفته و ویدیوی خود را ارسال می‌کنند.

رئیس هیات ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضاء مشهد مشکل اصلی هیات را نداشتن حامی مالی دانسته و گفت: به دلیل مشکلات مالی بسیاری از فعالیت‌هایمان متوقف شده؛ تاکنون تنها اداره ورزش جوانان به ما کمک کرده است. بارها به شهرداری نامه زدیم و درخواست کمک برای امکانات اولیه مثل معرفی سالن ورزشی کرده‌ایم، اما هنوز که هنوز هست بعد از مدت‌ها کمکی دریافت نکرده‌ایم. تمام هزینه مسابقات، ورزش‌ها، اعزام، بیمه ورزشی و... به عهده هیات است؛ درحالی که ما هیچ منبع درآمدی نداریم.

اسدی ادامه داد: این بیماران مشکلات بسیاری در خصوص تهیه دارو دارند و نمی‌شود از آن‌ها انتظار داشت برای کلاس‌ها و برنامه‌های ورزشی هزینه پرداخت کنند. 

وی در پایان با بیان اینکه «ما با کمال میل از کمک‌های مالی و معنوی خیرین استقبال می‌کنیم و افراد حتی می‌توانند به عنوان عضوی از هیات رئیسه درآیند و به صورت مستقیم به این بیماران خدمت‌رسانی کنند»، خاطرنشان کرد: امیدواریم با کمک‌های خیرین و شهرداری در آینده بتوانیم گام‌های مثبتی را در جهت خدمت‌رسانی به بیماران خاص و پیوند اعضاء برداریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha