بختیار رازانی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: تا قبل از سال ۹۵، یک خوشه در لرستان شناسایی شده بود که خیلی روی آن کاری انجام نشده بود در حالیکه سنگ از پتانسیلهای مهم استان محسوب میشد.
وی اضافه کرد: با پذیرش مسئولیت شرکت شهرکهای صنعتی لرستان در سال ۹۶، خوشههای کسب و کار استان را به جهت مطالعه به مشاور دادیم.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان گفت: پس از مطالعه ۱۶ خوشه کسب و کار شناسایی شد و نوع این خوشهها صرفا صنعتی نیست بلکه ممکن است از جنس تولید، خدمات، سایر حوزههای تولید در کشاورزی و گردشگری باشد.
رازانی بیان کرد: خوشه گلیم و جاجیم، فرش، عسل، آبزیپروری لرستان را در حال توسعه داریم.
وی افزود: هرچند توسعه خوشه گلیم و جاجیم لرستان به پایان رسیده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان با بیان اینکه توسعه خوشهای یکی از روشهای نوین توسعه کسب و کارها بویژه کسب و کارهای خرد محسوب میشود،عنوان کرد: یک کسب و کار خرد تقریبا با ده میلیون تومان شغلی ایجاد میکند درحالیکه در یک کسب و کار متوسط و بزرگ بین یک تا پنج میلیارد تومان نیاز است تا شغلی ایجاد شود.
رازانی گفت: یکی از مهمترین شاخههایی که میتواند در ایجاد اشتغال نقشآفرین باشد همین خوشههای کسب و کار است.
وی خاطرنشان کرد: خوشه فرش لری مطالعه شده است؛ یک فرشباف در منزل اقدام به بافت فرش میکند که با این کار هم محصولی تولید و شغلی ایجاد میشود و هم درآمدی کسب میکند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان گفت: امید میرود بتوانیم خوشههای بیشتری در استان به ویژه در خصوص گردشگری را مطالعه و فرآیند توسعه آن را انجام دهیم.
انتهای پیام
نظرات