• شنبه / ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۰۹:۲۸
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1400022516998
  • خبرنگار : 71415

پیشنهاد نخست وزیر نیوزیلند برای مطالعه الگوریتم‌های تقویت افراطگری در رسانه‌های اجتماعی

پیشنهاد نخست وزیر نیوزیلند برای مطالعه الگوریتم‌های تقویت افراطگری در رسانه‌های اجتماعی

نخست وزیر نیوزیلند اظهار کرد، رهبران جهان و شرکتهای فناوری که به دنبال از بین بردن افراطگرایی خشونت طلب در فضای مجازی هستند، لازم است تلاشهای خود را متمرکز بر درک الگوریتم‌های رسانه‌های اجتماعی کنند که باعث پیشبرد محتوا می‌شوند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، جاسیندا آردرن، نخست وزیر نیوزیلند این اظهارات را در طی یک نشست مجازی به مناسبت دومین سالگرد ابتکار عمل جهانی پایان دادن به نفرت پراکنی اینترنتی تحت عنوان "فراخوان کرایستچرچ" ایراد کرد؛ ابتکار عملی که از سوی آردرن و امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه در سال ۲۰۱۹ بعد از کشته شدن ۵۱ نفر در حمله یک نژادپرست طرفدار برتری سفیدپوستان به دو مسجد در شهر کرایستچرچ نیوزیلند به راه افتاد.

از آن زمان تا کنون بیش از ۵۰ کشور، سازمان بین‌المللی و شرکتهای فناوری از جمله فیسبوک، گوگل، توئیتر و مایکروسافت از این ابتکار عمل حمایت کرده‌اند.

آردرن در کنفرانسی خبری بعد از نشست اظهار کرد: وجود الگوریتم‌ها به نوبه خود لزوما مشکل نیست بلکه مشکل استفاده یا عدم استفاده اخلاقی از آنها است. این یکی از بزرگترین تمرکزهای تلاشهای این جامعه در سال آینده میلادی در کنار گسترش خود شبکه است.

آردرن تاکید کرد، شرکتهای بزرگ فن آوری در اجلاس به ابراز تمایلی واقعی به جهت استفاده از الگوریتم‌ها برای مداخلات مثبت پرداختند. او با این وجود توضیح نداد که شرکتها قرار است چطور استفاده از الگوریتم‌های پیش برنده محتواها و رقم زننده رادیکال سازی را تغییر دهند.

برای نخستین بار آمریکا نیز به نشست "فراخوان کرایستچرچ" پیوست در حالی که این کشور دو سال بعد از خودداری دونالد ترامپ از شرکت در این نشست به بهانه نگرانی‌های مربوط به آزادی بیان، سیاست خود را تغییر داده است.

در این نشست رهبران کشورهای جهان شامل ماکرون و بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس نیز شرکت کردند.

همچنین سازمان غیر دولتی تاسیس شده توسط فیسبوک، مایکروسافت، توئیتر و یوتیوب تحت عنوان "مجمع اینترنتی جهانی برای مقابله با تروریسم" نیز که به نشست "فراخوان کرایستچرچ" پیوست عنوان کرد که پیشرفتهایی از سال ۲۰۱۹ تا کنون حاصل شده است.

این سازمان از سال ۲۰۱۹ به بالغ بر ۱۴۰ حادثه واکنش و پاسخ نشان داده و شرکتهای عضو در آن اطلاعات و اشراف وضعیت را به جهت درک این که یک حمله بعد ویژه اینترنتی داشته به اشتراک می‌گذارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha