• جمعه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۳:۳۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400022416691
  • خبرنگار : 71129

اعلام "حکومت نظامی" از سوی خونتا در "چین" میانمار

اعلام "حکومت نظامی" از سوی خونتا در "چین" میانمار

رسانه‌های دولتی میانمار امروز (جمعه) گزارش دادند، خونتای میانمار در استان "چین" و پس از آن حکومت نظامی برقرار کرد که "تروریست‌های مسلح" به یک پاسگاه پلیس و یک بانک حمله کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این حکومت نظامی از سوی خونتای میانمار در بحبوحه افزایش درگیری‌ها بین ارتش و شورشیان قومی در مناطق مرز این کشور آسیایی وضع شده است.

خونتای میانمار علاوه بر رویارویی با مخالفت‌های گسترده،‌ با اعتراضات روزانه در شهرها و درگیری در استان‌های مرزی از زمان به دست گرفتن قدرت با کودتا در این کشور روبروست.

درگیری‌ها در شهر "میندات" روز چهارشنبه و پنجشنبه آغاز شد و در آن، حدود ۱۰۰ تن با استفاده از سلاح‌های خود به یک پاسگاه پلیس حمله کرده و ۵ تن هم یک بانک را مورد حمله قرار دادند.

رسانه‌های دولتی میانمار گزارش دادند، نیروهای امنیتی بدون آنکه به این افراد تلفاتی وارد بیاورند، با آنها مقابله کردند.

همچنین خونتای میانمار با صدور دستوری حکومت نظامی در استان "چین" وضع کرد که هم مرز با هند است.

سخنگوی "نیروی دفاع چینلند"، شبه نظامیان تازه تاسیس شده، اعلام کرد که این گروه در این درگیری اخیر دست داشته و اعتبار بیانیه منتشر شده درباره بی اعتبار بودن حکومت نظامی در استان چین را تایید کرد.

سخنگوی این گروه اعلام کرد: خونتا دیگر نمی‌تواند بر شهر حکومت کند مگر در آن بخش‌هایی که پایگاه‌هایی دارد. آنها دیگر کنترل مناطق روستایی را ندارند.

همچنین گروهی از حامیان دموکراسی در فیلمی که در رسانه‌های اجتماعی منتشر شد، نشان داده می‌شوند که در حالیکه دارند به سمت یانگون می‌روند، می‌گویند: ما به پیروزی باور داریم. ما باید پیروز شویم، باید پیروز شویم.

خونتای میانمار اول فوریه ۲۰۲۱ دولت مدنی آنگ سان سوچی، رهبر دوفاکتوی میانمار را سرنگون کرد و قدرت را به دست گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۴ ۱۴:۴۱

حمله به پاسگاه پلیس و بانک توسط نظامیان جنایتکار حاکم بر میانمار برای ایجاد بهانه حکومت نظامی و سرکوب معترضان به کودتا بوده.

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۵ ۰۸:۳۳

سلام. تلفظ صحیح نان این استان، چِن است.