• جمعه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۲:۴۳
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400022416667
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌ جنوبی:

دانش‌آموزان دارای علائم در اتاق‌های جداگانه امتحان می‌دهند

دانش‌آموزان دارای علائم در اتاق‌های جداگانه امتحان می‌دهند

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌ جنوبی گفت: ۸۵ حوزه امتحان نهایی استان آماده برگزاری آزمون‌های حضوری دانش‌آموزان هستند.

محمدعلی واقعی، شب گذشته ۲۳ اردیبهشت اظهار کرد: از آنجایی که بنا بر تصمیمات أخذ شده امتحانات پایه نهم و دوازدهم باید به صورت حضوری انجام شود، ما نیز آمادگی لازم را در خراسان‌جنوبی برای برگزاری این امتحانات به صورت حضوری داریم.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه مدارس استان از سال تحصیلی قبل دپوی ماسک دارند، افزود: با این وجود رایزنی برای در اختیار قرار دادن ۱۰ هزار ماسک به مدارس به ویژه در مناطق محروم انجام شده است.

واقعی ادامه‌ داد: ما به همه مدارس خراسان‌جنوبی تأکید کرده‌ایم که در هر جلسه امتحان نهایی حتماً باید به اندازه ۱۰ درصد دانش‌آموزان ماسک وجود داشته باشد که حتی اگر ۱۰ درصد دانش‌آموزان بدون ماسک در جلسه حضور پیدا کرده باشند در اختیار آنان قرار بدهیم.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه ما در خراسان‌جنوبی ۸۵ حوزه امتحان نهایی داریم، گفت: همانطور که بارها تأکید کرده‌ایم امتحانات نهایی باید در سالن‌های بزرگ مدارس، چون نمازخانه‌های بزرگ و سالن‌های ورزشی و با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی (حداقل دو متر) برگزار شود.

وی با بیان اینکه در مجموع در خراسان‌جنوبی ۱۷ هزار دانش‌آموز پایه نهم و دوازدهم وجود دارد، اظهار کرد: در هر مدرسه‌ای که امتحان حضوری برگزار می‌شود، اتاقی به نام اتاق ایزوله و حفاظت شده برای دانش‌آموزان دارای بیماری زمینه‌ای و یا دارای برخی از علائم وجود دارد.

واقعی افزود: اگر دانش‌آموزی در ایام امتحان نهایی مبتلا به کرونا بود، می‌تواند در شهریورماه خود را برای امتحانات آماده کند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی در زمینه چرایی تأکید بر حضوری بودن امتحانات پایه‌های نهم و دوازدهم بیان‌ کرد: امتحانات پایه دوازدهم نهایی و معدل آن در کنکور تأثیرگذار است و در مورد پایه نهم نیز بحث هدایت تحصیلی را داریم و از این نظر باید جدیت بیشتری در برگزاری امتحان و مراقبت از آن وجود داشته باشد.

وی با اشاره به بحث هدایت تحصیلی، یادآور شد: متأسفانه هنوز هم بسیاری از خانواده‌ها تمایل دارند فرزندشان در رشته تجربی تحصیل کند در حالی که برای انتخاب رشته باید بسیاری از مسائل را در نظر گرفت.

واقعی با اشاره به اینکه به عنوان مثال دانش‌آموزان رشته‌های فنی و حرفه‌ای زودتر وارد بازار کار می‌شوند، اظهار کرد: ما سالانه میلیاردها تومان تجهیزات برای مدارس فنی و حرفه‌ای خریداری می‌کنیم، اما به واسطه نیاز مدارس هنوز هم کمبودهایی وجود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha