• سه‌شنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۲۲:۲۵
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1400022115100
  • خبرنگار : 50223

معاون شیلات استان مطرح کرد

از تشکیل مافیا در حوزه غذای ماهی تا تناقض در مجوز طرح‌های ماهی کهگیلویه و بویراحمد

از تشکیل مافیا در حوزه غذای ماهی تا تناقض در مجوز طرح‌های ماهی کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد معاون شیلات استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در زمینه غذای ماهی استان مافیا تشکیل شده و در مجوزهای طرح‌های پرورش ماهی این استان تناقض وجود دارد.

«غلامرضا بنام» روز سه شنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ در نشست گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان افزود: 300 مزرعه پرورش ماهی در این استان وجود دارد که در صورت توجه و رفع مشکلات این واحدها می‌توان شاهد رونق تولید و اشتغال‌زایی بود.
وی اظهارکرد: شیلات استان کهگیلویه و بویراحمد دارای مشکلات اساسی هستند و رفع این موانع نیاز به همکاری سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی متولی دارد.
معاون شیلات استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: واحدهای شیلات استان در بحث تمدید پروانه با مشکلات اساسی روبه‌رو هستند و کار تمدید هر پروانه برخی مواقع تا دوسال به طول می‌انجامد.
بنام با اشاره به موانع موجود صاحبان طرح های پرورش ماهی برای دریافت تسهیلات بانکی تصریح کرد: بانک‌ها به افراد عادی راحت‌تر از سرمایه‌گذاران بخش شیلات تسهیلات می‌دهند و اکثر تسهیلات مورد نیاز به دلیل اخذ وثایق سنگین بانکی بلاتکلیف مانده‌ است.
وی با اشاره به موضوع تناقض در مجوزها طرح های پرورش ماهی استان ادامه داد: واحدهای شیلات امروزه با مشکل کمبود دارو و نهاده دست و پنجه نرم می‌کنند.
معاون شیلات استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: نبود نظارت کافی بر دو کارخانه‌های تولید غذا و نهاده مورد نیاز شیلات که مافیا تشکیل دادند و همه کار انجام می دهند اما رساندن غذای سالم به دست تولید کنندگان ماهی که کار اصلی‌شان هست را انجام نمی دهند.
بنام ضمن انتقاد از همکاری نکردن بیمه‌ها با مزارع پرورش ماهی استان تاکید کرد: بیمه‌ها در خسارات سنگینی نظیر سیل متقبل هزینه‌ها نمی‌شوند و برای بیمه طرح‌های ماهی که ریسک پذیرند، ریسک نمی کنند.
وی راه‌اندازی یک واحد آزمایشگاهی در بخش شیلات استان را از خواسته‌های ضروری فعالان این بخش دانست و اظهارکرد: مشکلات در بخش شیلات از طرف یک یا دو دستگاه و سازمان قابل حل نیست و باید همه دستگاه‌های متولی در این زمینه بصورت ید واحد عمل کنند و همکاری داشته باشند.
به گزارش ایسنا، معاون شیلات استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: بیش از ۳۰ واحد پرورش ماهی در این استان با مشکل آب روبرو هستند، تناقض در مجوزهای طرح پرورش ماهی و تناژ و میزان آب مورد نیاز آنها با هم منطبق نیست.

همچنین الیاس تاج الدینی، رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: مهمترین مشکل مزارع و طرح‌های پرورش ماهی استان تناقض تناژ و میزان آب است که قرار بود شرکت آب استان این مشکل را حل کنند و می گویند باید از تهران مجوز بگیریم اما باوجود تاکید استاندار هنوز جوابی در این خصوص نگرفته ایم.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۲ ۱۰:۳۶

سلام بسیار درست میفرمایند الان ما مجوز ۲۰ تنی داریم ولی ۱۰۰تن در کارگاه تولید میکنیم که انشالا این مشکل افزایش تناژ را مسولین درست کنند