صاحب سروش فر، رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان کهگیلویه و بویراحمد در این نشست گفت: جهاددانشگاهی به عنوان یک الگوی کم نظیر برای توسعه کشور و استان کهگیلویه و بویراحمد توانسته در زمینه های مختلف آموزشی، فرهنگی، تحقیقاتی و پژوهشی گام های موثری را بردارد.
وی اظهارکرد: کارخانه تولید آفت کشهای گیاهی سال ۱۳۹۸در گچساران در دستور کار قرار گرفت اما متأسفانه طی حدود پنج سال به دلایل مختلف راه اندازی نشد.
سروش فر تصریح کرد: در راستای رفع مشکلات این کارخانه نشستهای موثری با مسئولان استانی و کشوری در طی ماههای اخیر صورت گرفته و راهکارها و پیشنهادات لازم جهت رفع مشکلات این طرحهای مهم لحاظ شده است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: علاوه بر مسئولان محترم جهاد دانشگاهی کشور و مدیران محترم استان، به طور ویژه از نماینده محترم مردم شریف گچساران در مجلس شورای اسلامی، فرماندار محترم و دیگر مسئولان شهرستان گچساران انتظار داریم برای راه اندازی این کارخانه فناورانه که موجبات اشتغالزایی بسیار خوبی را خواهد داشت، حمایتهای لازم را بعمل آوردند.
سروش فر به بیان اهداف و رسالتهای مرکز آموزشی جهاد دانشگاهی در شهرستان گچساران پرداخت و از فرماندار شهرستان گچساران درخواست همکاری و حمایت برای توسعه این مرکز به یک مرکز آموزشی و پژوهشی بزرگ و مسئله محور کردند.
همچنین ایوب مقیمی، فرماندار شهرستان گچساران نیز در ادامه این نشست گفت: ما از طرحهایی که به اشتغال جوانان این شهرستان کمک کند حمایتهای لازم را به عمل می آوریم و در این راستا نیز از طرحهای جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد در این شهرستان نیز حمایت خواهیم کرد چرا که اشتغال از مباحث مهم مورد توجه همه ماست.
به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: جهاد دانشگاهی با راهاندازی طرحهای مورد نظر خود در این شهرستان با همکاری فرمانداری می تواند به رونق تولید و اشتغال در این شهرستان کمک کند.
انتهای پیام
نظرات