به گزارش ایسنا، حق بیمه حوادث دانش آموزی برای سال تحصیلی جاری ۵۹۴۰ تومان بود و در این بیمه نامه برابر تعهدات تعریف شده، جبران غرامت ناشی از هرگونه حادثه مانند سیل، صاعقه، زلزله، غرامت نقص عضو ناشی از حادثه، هزینههای درمان سرپایی و بیمارستانی، هزینه جراحی ناشی از بیماری، مازاد بر سهم بیمه پایه پیش بینی شده است.
بر اساس این بیمه نامه، دانش آموزان در برابر هر نوع حادثه در طول شبانه روز چه در مدرسه و چه خارج از مدرسه بیمه می شوند. این بیمه نامه در راستای مسئولیت مدنی، جبران غرامت فوت ناشی از حادثه در حد دیه کامل و غرامت نقص عضو ناشی از حادثه بر مبنای نقص عضو، طبق رای مراجع ذی صلاح را نیز مدنظر دارد.
گودرز کریمی فر در گفت وگو با ایسنا، در پاسخ به این پرسش که آیا طی سال تحصیلی گذشته که مدارس تعطیل بودند از بیمه حوادث دانش آموزی استفاده شده است؟ اظهار کرد: بله، استفاده شده است. بیمه حوادث دانش آموزی، دانش آموز را در مقابل تمام حوادث از جمله همین کرونا و سایر اتفاقات در طول شبانه روز پوشش می دهد.
وی افزود: قبلا ممکن بود حادثه ای در مدرسه اتفاق بیفتد اما اکنون ممکن است در خیابان، منزل، جاده و یا هر جای دیگری حادثه ای برای دانش آموز رخ دهد که در هرصورت کل خسارات توسط شرکت بیمه گر پرداخت خواهد شد. در واقع می خواهیم آرامش و طیب خاطر را در همه دانش آموزان ایجاد کنیم. شاید دانش آموزی به سمعک، ولیچر، خدمات بستری و مانند آن نیاز داشته باشد که جزو تعهدات است.
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه حضور فیزیکی دانش آموز در مدرسه برای استفاده از بیمه حوادث مطرح و ملاک نیست اظهار کرد: نفس و شخص دانش آموز و حمایت و صیانت آموزش و پرورش از سلامت وی در مقابل حوادث و هزینه های درمان ملاک پرداخت خسارات است.
کریمی فر درباره ضعف در اطلاع رسانی به دانش آموزان برای استفاده از این بیمه گفت: شاخص هایی تعریف و به استان ها هم اعلام کردیم و گفتیم خسارات را پرداخت می کنیم. اطلاع رسانی را به طرق مختلف انجام داده ایم. اگرچه قبول دارم که به هرحال حضور فیزیکی دانش آموز را نداریم اما بالاخره از تمام ظرفیت ها استفاده و اطلاع رسانی کرده ایم.
وی همچنین جدول تعهدات بیمه حوادث دانش آموزی را به این شرح ارائه کرد:
انتهای پیام
نظرات