به گزارش ایسنا بنابر اعلام برقچی، در این مطلب قصد داریم بهترین برندهای کابل شبکه را به شما معرفی کنیم. کابل شبکه لگراند و کابل شبکه نگزنس مهمترین کابلهای شبکهای هستند که در این محتوا به آن خواهیم پرداخت.
انواع مختلف کابل های شبکه از نظر سرعت، قیمت و کیفیت ساخت با هم متفاوت هستند. کیفیت ساخت کابل های شبکه را برند و شرکت سازنده سازنده آن تعیین می کند.
به طور مثال ممکن است شما دو کابل مشابه Cat6 STP داشته باشید ولی عملکرد آن ها متفاوت باشد. در این شرایط برند های کابل شبکه هستند که کیفیت ساخت را تعیین می کنند. پس باید تلاش کنید در هنگام خرید علاوه بر نوع کابل به برند و شرکت سازنده نیز توجه کنید زیرا تأثیر بسیار زیادی بر عملکرد و سرعت دارد.
اما بهترین برند کابل شبکه کدام است؟ در ادامه با ما همراه باشید تا به معرفی برند های کابل شبکه بپردازیم.
کابل شبکه لگراند
شرکت لگراند از جمله پنج برند برتر کابل شبکه در دنیا میباشد که یک شرکت معتبر فرانسوی است و دفتر مرکزی مربوط به آن در شهر لیموژ واقع گردیده است. شرکت لگراند نیز به مانند دیگر برندهای تولید کننده تجهیزات شبکه به تولید و عرضهی تجهیزات مربوط به شبکه از جمله کابل شبکه مشغول میباشد که در ایران به طور فراگیر عرضه میشود بیشترین کابل شبکه وارداتی مربوط به لگراند میباشد.
کابلهایی که توسط این شرکت تولید میشوند رنگ بندیهای منحصر به فردی دارند از جملهی این رنگها میتوان به طوسی، آبی و زرد اشاره نمود. در واقع میتوان گفت انواع مختلف کابلها با رنگهای متفاوتی توسط این برند مطرح تولید میشوند.
شرکت تسلا تکنیک با وبسایت لگراندگروپ به عنوان نماینده لگراند در ایران شناخته میشود.
کابل شبکه نگزنس
برند نگزنس نیز یک شرکت فرانسوی میباشد که در مجموعهی پنج برند برتر کابل شبکه در دنیا قرار دارد و هم اکنون به تولید و عرضهی کابلهای شبکه به سراسر دنیا مشغول میباشد. کابلهایی که توسط این شرکت فرانسوی تولید میشوند محبوبیت بسیاری از جمله در ایران دارند به خصوص کابل شبکه نگزنس و در دستهی محصولات پرفروش در کشور ما قرار گرفتهاند.
این شرکت فرانسوی نیز در عرصهی رقابت با شرکتهای دیگر از رنگهای منحصر به فرد برای تولید کابلهای خود استفاده مینماید که میتوان کابلهای تولید شده توسط این برند دارای رنگهای نارنجی و مشکی میباشند. بعد از لگراند بیشتریت کابل شبکه وارداتی مربوط به نگزنس میباشد.
کابل شبکه اشنایدر (Schneider)
یک شرکت فرانسوی دیگر که در حوزه تولید تجهیزات شبکه فعالیت دارد اشنایدر است. این شرکت با چیزی حدود 200 سال سابقه کاری محصولات با کیفیتی را روانه بازار کرده است.
تفاوت انواع کابل های اشنایدر را می توانید از روی رنگ آن ها تشخیص دهید. به طور مثال کابل های UTP و FTP با رنگ آبی و کابل های SFTP را با رنگ سبز تولید می کند. محصولات دیگر این شرکت از جمله پچ کورد و ترانکینگ نیز دارای کیفیت بالایی بوده و در بازار جهانی نامدار می باشند.
کابل شبکه دی لینک
این شرکت نوپا به تازگی رقابت خود را با سایر شرکت های فعال در حوزه تجهیزات شبکه ای آغاز نموده است. فعالیت آن در سال ۱۹۹۴ در کشور تایوان با نام داتکس آغاز شد و بعدها این اسم به "دی لینک" تغییر یافت.
این برند بیشتر با مودم و سایر محصولات اکتیو خود شناخته شده اما کابل های شبکه آن نیز دارای کیفیت و عملکرد بالایی است که قابل رقابت با سایر برندهای کابل شبکه می باشد. این برند از محبوبیت زیادی در بین ایرانیان برخودار است.
کابل های شبکه برندکس
برندرکس از محبوبترین برندهای تولید کنندهی تحهیزات شبکه محسوب میشود. این شرکت یک شرکت انگلیسی میباشد که هم اکنون محصولاتش در بازار ایران نیز عرضه میشوند. برندرکس نیز برای محصولات خود رنگ خاصی را در نظر گرفته و کابلهای تولید شده توسط این برند با رنگ بنفش تولید و به بازار روانه میشوند.
کاربرد کابل شبکه
کابلهای ارتباطی شبکه انواع مختلفی دارند و انتخاب نوع مناسب کابل شبکه کاملا بستگی به ساختار و توپولوژی و معماری سیستم دارد مثل اینکه بزرگی شبکه چقدر است، چه پروتکلی استفاده میشود و چه توپولوژی دارد.
شناخت انواع کابل شبکه و دانستن درباره چگونگی ارتباط آنها با دیگر ویژگی های شبکه، به شما کمک میکند تا شبکه موفقی راه اندازی کنید.
توجه داشته باشید که پیاده سازی دقیق و درست اولیه شبکه، شما را از ساعت ها عیب یابی سیستم معاف خواهد کرد. اگر درباره انواع کابل شبکه اطلاعات کمی دارید، این مطلب به شما کمک میکند تا دانش خوب و به روزی در این زمینه کسب کنید.
نوع کابل چه در شبکه های محلی و LAN و چه در شبکه های WAN نقش مهمی ایفا میکند اما شما فقط در کابل کشی شبکه خودتان تصمیم گیرنده هستید و کابل کشی WAN بر عهده اپراتورها است.
انواع کابل مورد نیاز شبکه یا به عبارتی کابل شبکه LAN، عبارتند از کابل زوج به هم تابیده Twisted Pair، کابل Unshielded Twisted یا UTP، کابل کواکسیال Coaxial، کابل چند جفتی Multi Pair. رسانه دیگری به نام بی سیم و وایرلس هم داریم که به عنوان وای فای شناخته میشود.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات