• جمعه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400021711365
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

برگزاری رژه موتوری و اهتزاز پرچم فلسطین در نقاط مختلف خراسان جنوبی

برگزاری رژه موتوری و اهتزاز پرچم فلسطین در نقاط مختلف خراسان جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی مراسم روز قدس امسال به علت محدودیت‌های کرونایی به صورت نمادین در خراسان جنوبی برگزار و پرچم فلسطین در نقاط مختلف به اهتزاز درآمد.

مراسم روز جهانی قدس امروز جمعه ۱۷ اردیبهشت در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در شهرستان‌های مختلف استان همچون بیرجند، فردوس، بشرویه، نهبندان، طبس، قاین و خوسف برگزار شد. 

به گزارش ایسنا، در این مراسم که به علت محدودیت‌های کرونایی به صورت نمادین برگزار شد ضمن بر افراشتن پرچم فلسطین در نقاط مختلف استان،  پرچم رژیم غاصب صهیونیست و آمریکای جنایتکار به آتش کشیده شد.

همچنین مردم برای حمایت از جبهه مقاومت و مقابله با استکبار، شعارهای مرگ بر امریکا و مرگ بر اسرائیل  سر دادند.

رژه موتوری نیز به صورت گروه های مردمی و در برخی شهرستان‌ها با حضور جمعی از بسیجیان برگزار شد. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha