• چهارشنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۵:۰۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1400021510334
  • خبرنگار : 50189

به دلیل استانداردسازی؛

احتمال تعطیلی برخی از جایگاه‌های CNG شهرداری کرمان وجود دارد

احتمال تعطیلی برخی از جایگاه‌های CNG شهرداری کرمان وجود دارد

ایسنا/کرمان مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری کرمان گفت: به‌دلیل استانداردسازی، احتمال تعطیلی برخی از جایگاه‌های CNG شهرداری کرمان به مدت چند روز وجود دارد.

"هادی خدادادی" امروز در جمع خبرنگاران از اهمیت و لزوم استانداردسازی جایگاه های CNG سخن به میان آورد و گفت: با توجه به تأکید اداره‌کل استاندارد و شرکت توزیع و پخش فرآورده‌های نفتی، استانداردسازی جایگاه‌های CNG در برنامۀ کاری سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری کرمان قرار گرفت.

وی بیان کرد: هم اکنون جایگاه‌های ده‌گانۀ CNG شهرداری کرمان در حال استانداردسازی هستند شایان ذکراست یکی از موارد اصلی این طرح، تست هیدرواستاتیک مخازن گاز جایگاه‌هاست و اولین سری از این مخازن جهت تست به مراکز مربوط ارسال شده است.

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری کرمان از احتمال تعطیلی برخی از جایگاه های CNG شهرداری کرمان خبر داد و اطهار کرد: به‌دلیل استانداردسازی، احتمال تعطیلی برخی از جایگاه‌های CNG شهرداری کرمان به مدت چند روز وجود دارد. جایگاه‌های CNG بعد از تست مخازن و اُورهال شدن، به چرخۀ خدمت‌رسانی به شهروندان بازخواهند گشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha