به گزارش ایسنا، بر این اساس؛ متقاضیان تأسیس مدارس علوم و معارف اسلامی وابسته؛ حوزههای علمیه، مدرسه عالی شهید مطهری، سازمان تبلیغات اسلامی، جامعه الزهرا (س)، جامعه المصطفی (ص)، سازمان اوقاف و امور خیریه، بهمنظور ایجاد هماهنگی وحدت رویه، از ابتدای «سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰» و بعد از آن، باید درخواستهای خود را به اداره آموزشوپرورش شهرستان/ منطقه/ ناحیه، ارائه کنند.
گفتنی است؛ درخواستهای واصله، پس از بررسیهای لازم، در صورت تأیید، از طریق اتوماسیون اداری به معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزشوپرورش ارسال تا نسبت به صدور مجوز از سوی کمیته علوم و معارف اسلامی اقدام و به استان ابلاغ شود.
بر اساس این بخشنامه؛ شهرستانهایی که دبیرستان علوم و معارف اسلامی (اعم از دولتی، وابسته و غیردولتی) در آن مناطق دایر نیست، میتوانند نسبت به تأسیس این دبیرستانها بهصورت دولتی اقدام کنند. نظارت بر فعالیتهای آموزشی و تربیتی این مدارس و ارزیابی از عملکرد آنها بر اساس شیوهنامههای مربوط، بر عهده اداره آموزشوپرورش شهرستان، منطقه، ناحیه و اداره کل آموزشوپرورش استان است و دستگاه مؤسس، باید پشتیبانی و نظارتهای ویژه خود را در رعایت قوانین و مقررات جاری در این مدارس اعمال کنند.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، یادآوری میشود؛ تأسیس دبیرستان علوم و معارف اسلامی غیردولتی، تابع ضوابط و مقررات قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز غیردولتی مصوب سال ۱۳۹۵ است و مؤسس، پس از اخذ مجوز از شورای نظارت، باید جهت راهاندازی رشته علوم و معارف اسلامی بهصورت (ضمیمه-مستقل) از کمیته علوم و معارف اسلامی «تأییدیه» لازم را دریافت کند.
انتهای پیام
نظرات