• دوشنبه / ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۴:۵۶
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1400021309107
  • خبرنگار : 50037

رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد:

پیک چهارم همواره دل‌نگران پر شدن تخت‌های کرونایی بودیم

پیک چهارم همواره دل‌نگران پر شدن تخت‌های کرونایی بودیم

ایسنا/همدان رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد گفت: پیک چهارم کرونا تجربه بسیار سختی بود به طوریکه در یک روز بیش از ۴۰۰۰ مورد رپید تست انجام گرفت که این امر کاملاً گویای سنگینی کار است، در این پیک همواره دل نگران پر شدن تخت های بیمارستانی بخش کرونا بودیم.

دکتر ایرج صالحی دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه در ستاد مدیریت پیشگیری از کرونای شهرستان اسدآباد، از واکسینه شدن ۶۰۰ نفر از افراد بالای ۸۰ سال این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: شهرستان اسدآباد دارای ۱۶۳۳ نفر افراد بالای ۸۰ سال سن است که از هفتم اردیبهشت ماه تاکنون ۶۰۰ نفر از این افراد واکسینه شده اند.

وی با بیان اینکه از ۱۶۳۳ نفر افراد بالای ۸۰ سال شهرستان تعداد ۸۲۷ نفر در روستا، ۷۵۹ نفر در شهر اسدآباد و ۴۷ نفر در شهر آجین ساکن هستند، افزود: اسدآباد به عنوان نخستین شهرستان استان همدان بوده که زودتر از دیگر شهرستان ها نسبت به طرح واکسیناسیون افراد بالای ۸۰ سال اقدام کرده است.

وی خاطرنشان کرد: در گام نخستین واکسیناسیون کادردرمان، کادر بهداشت، پزشکان خصوصی، جانبازان بالای ۵۰  درصد، پاکبانان، پرسنل داروخانه ها، نظام پزشکی، داروسازان، رانندگان طرف قرارداد با دانشکده علوم پزشکی شهرستان، منشی مطب ها و پرسنل پشتیبانی ستاد دانشکده انجام و کامل شده و در حال حاضر واکسیناسیون افراد بالای ۸۰ سال به بالای شهرستان  در حال اجرا قرار دارد که با پایان رده سنی فوق پنج سال به پنج سال پایین تر واکسیناسیون دیگر گروه های سنی هدف انجام خواهد شد ضمن اینکه پیش بینی می شود با ورود واکسن های ایرانی از خردادماه واکسیناسیون سراسری در کشور آغاز شود.

صالحی با اشاره به شرایط قرمز شهرستان تصریح کرد: با توجه به اینکه پیک چهارم شیوع کرونا در شهرستان اسدآباد دیرتر از دیگر شهرهای استان اتفاق افتاد به طور قطع برای رسیدن به وضعیت زرد و آبی دو هفته زمان نیاز خواهد بود.

وی تعداد کل واکسن های دریافتی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد را ۲۳۵۹ دُز برشمرد و یادآور شد: از این میزان واکسن دریافتی تاکنون ۱۹۴۴ دز از واکسن به گروه های هدف شهرستان تزریق شده است و مابقی دز دریافتی نیز در حال تزریق قرار دارد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در ادامه با بیان اینکه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون از ۲۰ درصد جمعیت شهرستان توسط دانشکده علوم پزشکی تست کرونا گرفته شده است، اضافه کرد: از این درصد، ۴۰۰۰ نفر مثبت کرونایی بوده اند که ۴ درصد جمعیت شهرستان را شامل می شوند.

وی همچنین با اشاره به اینکه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۱۶۶۲ نفر در بیمارستان قائم(عج) در بخش کرونایی بستری و ۱۳۰۸ نفر بهبود یافته اند، افزود: رعایت فردی پروتکل های بهداشتی در شهرستان اسدآباد در حال حاضر ۷۵ درصد و درصد کلی رعایت پروتکل ها ۶۵ درصد است که هنوز هم در این رابطه نیاز به آموزش و جای کار دارد.

صالحی تعداد بیماران کرونایی بستری کنونی در بیمارستان  شهرستان در بخش کرونا را ۵۱ نفر برشمرد و یادآور شد: از این تعداد، سه نفر در بخش آی.سی.یو بستری بوده و خوشبختانه طی ۲۴ ساعته گذشته مورد فوتی نداشته ایم.

وی با اشاره به اینکه از ۵۱ بیمار بستری تعداد ۱۱ بیمار بستری جدید هستند و در روز گذشته ۲۳۰ مورد رپید تست انجام گرفته است، گفت: پیک چهارم کرونا تجربه بسیار سختی بود به طوریکه در یک روز بیش از ۴۰۰۰ مورد رپید تست انجام گرفت که این امر کاملاً گویای سنگینی کار دانشکده در شیوع پیک چهارم کرونا در شهرستان است و در این پیک همواره دل نگران پر شدن تخت های بیمارستانی بخش کرونا بودیم.

صالحی مطرح کرد: با کمک خدا و نیز با همکاری همکاران و معاونان دانشکده و اعضای ستاد کرونای شهرستان خوشبختانه در حال حاضر به وضعیت نسبتاً ثابتی رسیده ایم اما هنوز تعداد بیماران کاهش نداشته البته قابل کنترل تر شده و آن موج سنگین قبل در حال نزول است و برای کاهش محسوس به دو هفته زمان نیاز خواهد بود.

فرماندار شهرستان اسدآباد نیز اظهار کرد: برای وصول چک در بانک ها با توجه به محدودیت های کرونایی و تعطیلی بازار و مشاغل گروه ۲، ۳ و ۴، ۱۰ روز امهال گذاشته شده که این امر کمک بزرگی به بازاریان بوده و نیاز است این مصوبه برای همکاری به بانک ها اعلام شود.

سعید کتابی با تأکید بر اینکه مسئولیت برگزاری هر گونه مراسم ها و تجمعات در سطح روستاها با دهیاران است، مطرح کرد: انتظار داریم مباحث توجیهی و آموزشی سطح روستاها نیز توسط بهورزان روستا به عنوان مکمل فعالیت دهیاران در راستای پیشگیری از کرونا انجام گیرد.

وی همچنین با اشاره به تداوم فعالیت تیم نظارتی شهرستان با حضور نیروهای انتظامی، هلال احمر و اتاق اصناف در بحث محدودیت های کرونایی خاطرنشان کرد: شب های احیاء  شهرستان باید با رعایت پروتکل های بهداشتی با جمعیت محدود و حداکثر دو ساعت در فضای باز که توسط سازمان تبلیغات اسلامی پیش بینی شده، برگزار شود ضمن اینکه ممنوعیت تردد شبانه در شب های احیاء اجرا نمی شود.

فرماندار شهرستان اسدآباد با بیان اینکه در پیک چهارم کرونا وضعیت هنوز کاهش محسوسی نداشته است، یادآور شد: برای تغییر وضعیت محسوس باید تعداد بیماران بستری شهرستان به کمتر از ۱۰ نفر کاهش یابد.

وی با تأکید بر مدیریت هر چه بیشتر شیرینی فروشی های سطح شهرستان به علت ازدحام اظهار کرد: سوپر مارکت ها، خواروبارفروشی ها، شیرینی فروشی ها، عطاری ها و موبایل فروشی ها در بازرسی های اداره صمت و گشت های مشترک در رعایت پروتکل های بهداشتی باید ویژه تر دیده شوند و نظارت جدی تری نسبت به این واحدها انجام گیرد.

کتابی در ادامه با تأکید بر استمرار فعالیت ادارات با رعایت مقررات دورکاری و پروتکل های بهداشتی تصریح کرد: در بازدیدها و نظارت های تیم بازرسی شهرستان تهویه مناسب ادارات، سازمان ها و بانک ها با توجه به تردد ارباب رجوع و مراجعان حتماً مورد توجه باشد.

وی همچنین اظهار کرد: فعالیت باشگاه های ورزشی همچنان ممنوع بوده و در این راستا از ابتدای طرح جدید محدودیت های کرونایی برخی از باشگاه ها اقدام به بازگشایی باشگاه خود کرده بودند که این باشگاه پلمب و با آنها برخورد شد.

کنترل و نظارت دستفروشان توسط سد معبر شهرداری از دیگر مواردی بود که فرماندار اسدآباد در این جلسه نسبت به آن تأکید کرد و یادآور شد: با ادامه روند واکسیناسیون لازم است اداره آموزش و پرورش شهرستان سالن ورزشی تعیین شده خود در این راستا را همچنان در اختیار دانشکده علوم پزشکی شهرستان قرار دهد.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha