• دوشنبه / ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1400021308994
  • خبرنگار : 71477

هشدار هیلاری کلینتون نسبت به "پیامدهای سنگین" بالقوه خروج از افغانستان

هشدار هیلاری کلینتون نسبت به "پیامدهای سنگین" بالقوه خروج از افغانستان

وزیر امور خارجه سابق آمریکا هشدار داد، واشنگتن ممکن است با "پیامدهای سنگینی" ناشی از تصمیم رئیس جمهور این کشور درخصوص خروج تمامی نیروهای آمریکایی از افغانستان مواجه شود.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه نیویورک پست، هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه سابق آمریکا در مصاحبه‌ای با شبکه سی‌ان‌ان به ارائه نظرش درباره تصمیم جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا برای خروج نیروها از افغانستان تا ۱۱ سپتامبر سال جاری میلادی مصادف با بیستمین سالروز حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱ میلادی پرداخت.

وی گفت: خارج کردن نیروهایی که از امنیت افغانستان و ارتش آن حمایت می‌کردند و تنها گذاشتن این کشور جنگ‌زده برای دفاع از خودش یک موضوع مهم است و ما نمی‌توانیم به راحتی چشمانمان را بر پیامدهای این تصمیم ببندیم.

هیلاری کلینتون ضمن اذعان به اینکه اتخاذ این تصمیم اقدامی "دشوار" بود، به دو پیامد سنگین بالقوه یعنی روی کارآمدن دولتی تحت کنترل طالبان در کابل و به دنبال آن سیل عظیم پناهجویان اشاره کرد.

کلینتون، نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ میلادی گفت: در آینده‌ای نه چندان دور ممکن است دولتی به رهبری طالبان در افغانستان روی‌کار آید. چطور می‌توانیم از هزاران هزار تبعه افغانی که با آمریکا و ناتو کار کرده‌اند و با مقاطعه‌کاران مرتبط با آمریکا و دیگر اعضای ناتو که به پا خاسته و درباره حقوق زنان و حقوق بشر فعالیت می‌کنند، کار کرده‌اند، حفاظت کنیم و به آنها کمک کنیم؟

وی افزود: امیدوارم که دولت و کنگره برنامه بسیار جامعی درباره ارائه ویزا داشته باشند و فورا آن را آغاز کنند تا کانالی برای افغان‌ها باز شود تا از این طریق در معرض خطر قرار نگیرند.

این سناتور سابق از نیویورک اظهار داشت: من می‌ترسم که سیل عطیمی از پناهجویان نیز به وجود آید.

وی همچنین تاکید کرد: بدون شک دومین مجموعه بزرگ مشکلات، موضوع از سرگیری فعالیت گروه‌های تروریستی به ویژه القاعده و داعش است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۲-۱۳ ۲۱:۰۹

بار اصلی مشکلات افغانستان بر روی دوش ما ایرانی‌هاست. میلیون‌ها افغانی راه می‌افتند و می‌آیند ایران و از همه امکانات استفاده می‌کنند و طلبکار هم هستند!