• یکشنبه / ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۹:۱۲
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1400021208561
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

پرواز زندگی بخش از اهواز به تهران

پرواز زندگی بخش از اهواز به تهران
عکس خبر آرشیوی است.

اولین عملیات پیوند قلب اهدایی از طریق انتقال هوایی در سال جدید از اهواز به تهران با موفقیت انجام شد.

به گزارش ایسنا؛ دکتر مهدی شادنوش رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری های وزات بهداشت در این خصوص گفت: صبح امروز عملیات پیوند عضو اهدایی از طریق انتقال هوایی قلبِ قهرمان ۱۴ ساله اهل اهواز بر روی دختر خانم ۹ ساله ای با موفقیت انجام شد.

شادنوش ادامه داد: با همکاری تیم های پیوند و واحدهای فراهم آوری دانشگاه های علوم پزشکی اهواز و ایران، فرد گیرنده و دهنده قلب شناسایی و با کمک سازمان اورژانس کشور و هوانیروز، عضو پیوندی به تهران انتقال داده شد.

وی گفت: در این عملیات با کمک و همراهی سازمان هوانیروز هلیکوپتری راس ساعت ۷:۳۰ دقیقه جهت دریافت عضو پیوندی به اهواز اعزام شد. با جداسازی، عضو پیوندی راس ساعت  ۱۰:۰۰ صبح از اهواز به سمت تهران بازگشته و راس ساعت ۱۱:۱۸ این قلب برای نجات جان بیمار به اتاق عمل بیمارستان شهید رجایی تحویل شد. در نهایت با تلاش تیم پیوند طی عمل جراحی ۴ ساعته به بیمار گیرنده،  پیوند زده شد.

وی افزود: کبد این قهرمان کوچک به بیماری ۵۵ ساله و دو کلیه وی نیز به بیمارانی ۲۹ و ۳۹ ساله در اهواز پیوند زده شد.

وی افزود: اگرچه ویروس کرونا حوزه پیوند اعضا را به شدت تحت تاثیر قرار داده است اما با تمام این شرایط با همکاری و تلاش شبانه‌روزی همکارانم، عملیات پیوند عضو با دقت و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام می‌شود تا زندگی را به بیماران نیازمند و رنجور بازگرداند.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری های وزات بهداشت با تاکید بر اهمیت زمان طلایی در اهدای عضو، گفت: اعلام رضایت خانواده‌هایی که یکی از اعضای آنها دچار مرگ مغزی شده و زمان مرگ مغزی، از اهمیت زیادی در انجام پیوند عضو برخوردار است. 

وی افزود:  تیم اهدای عضو و فراهم آوری اعضا طی زمان محدودی از فوت فرد اهدا کننده در تلاشند تا ضمن تسلی دادن به خانواده بیمار مرگ مغزی، مسأله نیاز به اهدای ارگان های حیاتی را نیز در میان بگذارند. این شرایط بسیار پیچیده‌ای است که هنر تیم اهدای عضو می‌تواند شرایط سخت و پیچیده خانواده اهداکننده را به بُرد تبدیل کند و با تصمیم صحیح و به موقع، حداقل جان سایر بیمارانی که نیازمند عضو پیوندی هستند را نجات دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha