• یکشنبه / ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۷:۱۱
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1400021208513
  • خبرنگار : 71452

در نشست مشترک رییس جهاددانشگاهی با مدیرعامل شرکت راه‌آهن تاکید شد؛

استفاده از ظرفیت‌های فناورانه جهاددانشگاهی برای حل مشکلات راه‌آهن/طراحی و ساخت قطار پرسرعت برقی

استفاده از ظرفیت‌های فناورانه جهاددانشگاهی برای حل مشکلات راه‌آهن/طراحی و ساخت قطار پرسرعت برقی

در نشست مشترک رییس جهاددانشگاهی با مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران بر استفاده از ظرفیت‌های فناورانه جهاددانشگاهی برای حل مشکلات راه‌آهن تاکید شد. گ

به گزارش ایسنا، نشست مشترک دکتر حمیدرضا طیبی، رییس جهاددانشگاهی با دکتر سعید رسولی، مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، باهدف توسعه همکاری‌های فناورانه فی‌مابین برگزار شد.

ورود به صنعت حمل‌ونقل شهری و بین‌شهری از اولویت اصلی جهاددانشگاهی

دکتر طیبی در این نشست مشترک فلسفه اصلی تشکیل جهاددانشگاهی را الگوسازی توان فناوری کشور در فناوری‌های موردنیاز اعلام کرد و گفت: ورود به صنعت حمل‌ونقل شهری و بین‌شهری از اولویت اصلی جهاددانشگاهی است و این نهاد آمادگی کامل برای برقی کردن خطوط ریلی و طراحی و ساخت واگن‌های برقی پرسرعت را دارد.

وی بابیان اینکه با توجه به اهداف برنامه ششم توسعه تجهیزات موردنیاز صنعت حمل‌ونقل ریلی باید 85 درصد  بومی و ساخت داخل شود تأکید کرد: جهاددانشگاهی آمادگی دارد مسئولیت انتقال و بومی‌سازی تکنولوژی در صنعت ریلی کشور را بپذیرد. 

رییس جهاددانشگاهی افزود: در حال حاضر با بومی‌سازی فناوری یک رام قطار هفت واگنه درون‌شهری (مترو) جهاددانشگاهی در کنار شرکت‌های بزرگ دنیا امکان طراحی و ساخت سیستم رانش واگن‌های مترو و برقی را در اختیار دارد.

استفاده از ظرفیت‌های فناورانه جهاددانشگاهی برای حل مشکلات راه‌آهن

دکتر رسولی نیز در این نشست مشترک با اشاره به تحقق اهداف شعار سال تأکید کرد: در شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی مرکز جهادی پیشرفت با حضور متخصصین و صاحب‌نظران برروی 30 مسئله اولویت‌دار راه‌آهن تمرکز شده و با بررسی دقیق دنبال راه‌حل‌های پیشنهادی هستند. 



 مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی با حضور خود درراه آهن می‌تواند منشاء کارهای عملیاتی بزرگ در راه آهن کشور باشد افزود: این آمادگی وجود دارد تا از ظرفیت‌های فناورانه جهاددانشگاهی برای حل مشکلات راه آهن استفاده کنیم. 

گفتنی است، در ادامه این نشست مشترک با ارائه دستاوردهای فناورانه جهاددانشگاهی پیشنهاد پروژه طراحی و ساخت قطار پرسرعت برقی ارائه گردید و مقرر شد کمیته مشترک جهاددانشگاهی و راه آهن برای ساخت قطار پرسرعت برقی تشکیل و یک پیشنهاد جامع برای پروژه آماده شود تا پروژه در حداقل زمان ممکن عملیاتی شود.

 به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی، دکتر طیبی با همراهی مدیرعامل راه آهن و هیأت همراه از مرکز جهادی پیشرفت بازدید کردند و در جریان روند فعالیت‌های این مرکز قرار گرفتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha