به گزارش ایسنا، بنابر اعلام دانشجویار، شما به عنوان شخصی که تازه برنامه نویسی را شروع کرده، قرار است زمان بسیار زیادی را برای یادگیری آن گذاشته و اگر زبان مورد نیاز خود را به درستی انتخاب نکنید، همه تلاشهای شما از بین خواهد رفت. از بین زبانهای برنامه نویسی احتمالاً نام C# و Python را بیش از دیگر زبانهای برنامه نویسی شنیدهاید. امروز میخواهیم به مقایسه سی شارپ و پایتون به شکل جامع بپردازیم و ببینیم که چگونه میتوان بهترین زبان برنامه نویسی را انتخاب کرد.
پایتون یا سی شارپ؟
قبل از شروع به مقایسه بهتر است این نکته را بدانیم که ما نمیتوانیم یک زبان برنامه نویسی را برنده و دیگری را بازنده اعلام کنیم. اما میتوانیم در حوزههای مختلف، این زبانهای برنامه نویسی را بررسی کنیم و در درون آن حوزهها بهترین را انتخاب کنیم. بهتر است قبل از شروع بررسی و مقایسه سی شارپ و پایتون به معرفی هرکدام به طور مختصر بپردازیم.
پایتون
پایتون ( آموزش رایگان پایتون دانشجویار ) یک زبان برنامه نویسی متن باز است که در دهه 1980 میلادی متولد شده است. این زبان برنامه نویسی سالیان زیادی است که در میان برنامه نویسان وجود دارند اما اخیراً به دلیل حمایتهای بسیار زیاد از سوی توسعه دهندگان و همچنین قابلیتهای زیاد آن، بسیاری از افراد به این زبان قدرتمند برنامه نویسی جذب شدهاند.
سی شارپ
سی شارپ ( آموزش رایگان سی شارپ C# دانشجویار - کاربردی و پروژه محور ) به دلیل حمایت مایکروسافت از همان روزهای اول عرضه با استقبال پرشور مخاطبان مواجه شد. اگر بخواهیم شجرهنامه این زبان برنامه نویسی را دنبال کنیم به سال 2000 میرسیم. این سال دقیقاً همان سالی است که مایکروسافت این زبان برنامه نویسی را معرفی کرد. نکته جالب این است که بسیاری از افراد فکر میکنند زبان برنامه نویسی پایتون، زبان برنامه نویسی جدیدی است و از سی شارپ قدیمی تر بوده و به تازگی معرفی شده که در اینجا متوجه اشتباه بودن این تفکر شدیم.
پایتون قهرمان هوش مصنوعی
بهتر است مقایسه خود را از همین ابتدا با مبحث مطرح و به روزی به اسم هوش مصنوعی شروع کنیم. پایتون را میتوان به سادگی برنده بدون مشکل مقایسه پایتون و سی شارپ در هوش مصنوعی دانست. تعداد بسیار زیاد کتابخانهها و همچنین قدرتمند بودن و پشتیبانی بسیار قوی توسعه دهندگان همه و همه باعث شده است که پایتون را به عنوان برنده این قسمت معرفی کنیم و بگوییم اگر شما نیز قصد شروع کار در این حوزه را دارید، به سادگی میتوانید پایتون را انتخاب کنید.
برنامه نویسی برای ویندوز
سی شارپ را در این بخش میتوان برنده دانست زیرا درست است که پایتون کتابخانههای بسیار زیادی در حوزه برنامه نویسی اپلیکیشنهای ویندوزی دارد اما سی شارپ با قدرت و پشتیبانی مایکروسافت، سابقهای بسیار طولانی در این حوزه دارد و برنده مقایسه پایتون و سی شارپ است.
طراحی سایت، مقایسهای شانه به شانه
طراحی سایت با سی شارپ بسیار فراگیر و قدرتمند در حال ادامه پیدا کردن است و حقیقتاً قابلیتهای آن ممکن است هر برنامه نویسی را مجاب به استفاده از آن کند اما از طرفی زبان برنامه نویسی پایتون نیز فریم ورکهای بسیار قدرتمندی در این حوزه دارد که میتواند شما را بسیار وسوسه کند. به همین دلیل درست است که وزنه سی شارپ کمی سنگینتر است اما انتخاب بین این دو در حوزه طراحی سایت را به شما میسپاریم.
علم دادهها و آنالیز دادهها، کدام زبان توانا تر است؟
در این بخش قهرمانی را با اختلاف باید به پای پایتون بنویسیم و مقایسه پایتون و سی شارپ را بدون هیچ بحثی و با برتری پایتون به اتمام برسانیم. پایتون به دلیل وجود فریم ورکهای بسیار قدرتمند خود، بسیار در این بخش برتر از رقیب خود است.
در پایان باید گفت که انتخاب بین زبانهای برنامه نویسی مختلف بسیار به حوزه کاری شما و همچنین نحوه کار شما باز میگردد اگر بخواهیم ازلحاظ سختی و آسانی این دو زبان را بررسی کنیم، زبان برنامه نویسی پایتون زبان ساده تری به نسبت زبان برنامه نویسی سی شارپ برای شروع است اما باز هم نمیتوان یک معیار کلی برای انتخاب زبان برنامه نویسی تعیین کرد و شما باید طبق پروژه و علاقه خود زبان برنامه نویسی را شروع کنید. انتخاب زبان برنامه نویسی قسمت اول کار است و قسمت بعدی آن یادگیری زبان انتخاب شده است که خوشبختانه دانشجویار (www.daneshjooyar.com) میتواند در مورد یادگیری هر دو زبان برنامه نویسی پایتون و یا سی شارپ با بهترین آموزشها به شما کمک کند تا در سریعترین زمان به تخصص لازم برای رسیدن به اهداف خود برسید.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات