• یکشنبه / ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400021208238

فرمانده انتظامی فارس:

حرف کارگران در فارس شنیده می‌شود

حرف کارگران در فارس شنیده می‌شود

ایسنا/فارس فرمانده انتظامی فارس گفت: حرف کارگران در فارس شنیده می‌شود و به همین دلیل آنها مطالبات خود را به جای کف خیابان از مسیرهای قانونی پیگیری می‌کنند.

سردار سرتیپ رهام بخش حبیبی در حاشیه دیدار با مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس و نمایندگان تشکل‌های کارگری این استان به مناسبت روز جهانی کارگر به مطالبی تاریخی و دینی درمورد جایگاه کار و کارگر در اسلام و فرهنگ ایرانی اشاره و اضافه کرد: نیروی انتظامی و پلیس باید به نحوی عمل کند که کارگران برای احقاق حقوق به راحتی و با اطمینان خاطر به ناجا پناه بیاورند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس، حبیبی ادامه داد: پلیس باید رابطه دوستانه و صمیمی با کارگران داشته و نیروی انتظامی وظیفه دارد بطور مداوم در جمع کارگران حاضر و گوش شنوایی برای مطالبات آنها باشد.

فرمانده انتظامی فارس نگاه حاکم پلیس این استان به جامعه کارگری را خدمت‌رسانی عنوان کرد و گفت: فارس در بعد امنیتی حوزه کارگری در کشور استثنا است، چون کمترین مشکل در این خصوص در فارس وجود دارد و این نیز به این دلیل است که مردم این خطه با قدمتی کهن و افتخارآمیز، اهالی فرهنگ مدار هستند.

او با بیان اینکه طی ۵ تا ۱۰ سال آینده مبنای تمام فعالیت ‌های انسانها در دنیا فضای سایبر خواهد بود، گفت: در حال حاضر در سطح کشور و استان فارس بسیاری از شهروندان وارد فضای مجازی شده‌اند، اما از آسیب‌های این محیط اطلاع چندانی ندارند.

فرمانده انتظامی فارس اضافه کرد: فضای سایبری و مجازی پلیس استان فارس در خدمت کارگران است که با ایجاد گروه و کانال‌های مشترک در شبکه های مجازی آگاهی بخشی در این خصوص انجام و ‌در نتیجه آن آسیب‌ها حوزه کارگری کاهش یابد.

سرتیپ حبیبی اعلام کرد: کارشناسان پلیس این استان با تمام توان در خدمت جامعه کارگری فارس خواهند بود تا اطلاع رسانی کافی پیرامون آسیب های این حوزه خصوصا در بخش فضای مجازی، اعتیاد و طلاق انجام و در پی آن ظریب امنیت خانواده ها بالا رود.

او با بیان اینکه بکاربردن توصیف قشر ضعیف برای کارگران در شأن این جایگاه والا نیست ،گفت: شاید مشکلاتی در زمینه معیشتی در بین بخشی از جامعه کارگری وجود داشته باشد، اما در نهایت این گروه بسیار پرتوان و از جایگاه و منزلتی والا برخوردارند، زیرا بقاء جامعه انسانی مدیون تلاش کارگران است.

سرتیپ حبیبی در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه کارهای بزرگی در حوزه کاهش آسیب‌های اقتصادی ناشی از شیوع بیماری کرونا در جامعه کارگری و کارفرمایی استان فارس انجام شده، افزود: تاثیر و انجام این اقدامات باید در فضای مجازی و رسانه‌های استان و کشور بازتاب بیشتری داده و این اقدامات به گوش مردم برسد.

حبیبی با اشاره به این مطلب که حضور پلیس باید احساس آرامش در جامعه القاء کند، گفت: کارگران قشری مهم و با اهمیت برای پلیس محسوب می‌شوند که باید همکاری و تعاملات در این خصوص افزایش یابد که در همین راستا اخیرا تفاهم نامه ای بین واحد اجتماعی نیروی انتظامی فارس و حوزه کارگری استان منعقد شده و بر همین اساس پلیس باید در همه نشست‌های جامعه کارگری حاضر و گوش شنوایی برای مطالبات این قشر باشد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۲-۱۲ ۱۹:۱۶

این آقا ظاهراً نمیدونه که در کل دنیا تجمعات قانونی یک شیوه اعلام اعتراض و ایجاد فشار اجتماعی بر دولتمردان هست،در ثانی شنیدن حرف کارگر که کفایت نمیکنه، باید مشکلات‌شان در حد وسع برطرف بشه،منم خیلی کامنت میگذارم یا سانسور میشه یا توجهی نمیشه، در هر جامعه و با پیشرفت‌های تکنولوژی تغییرات همیشه از کف خیابان شروع میشه.یدالله مع الجماعه